anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand suntem fata in fata, amandoi, totul este perfect! Ma saruta. pe obraji.pe buze. pe frunte. imi saruta mana. ne jucam cu mainile.imi musca parul. multe copilarii de ale noastre. Simt ca ma iubeste.
Dar in ultimul timp. este altfel. adica.In ultimele 3 zile. Daca ii dau sms, imi raspunde peste o ora jumate. nu-mi da nici macar un bip, si nu ma suna. Doar cand sa iesim. In rest, nimic.
A spus multor prieteni ca tine la mine foarte mult. Si il cred. Dar uneori cred ca ii sunt ca o piedica. Azi nu am primit nici macar un bip (ai are abonament. ).
Azi. L-a sunat pe un baiat sa vada daca iese. Ala a zis ca nu. si pentru asta, nu a mai iesit nici prietenul meu. Dar putea sa ma sune pe mine. Chiar nu stiu ce sa cred.
V-am spus. Cand suntem fata in fata... suntem lipiti unul de altul. Cand sa plecam acasa nu ne putem desparti. Dar de ce nu ma mai cuata la telefon. Eu voiam sa pun capat "relatiei " noastre pentru asta. Dar mi-e teama sa stau fara el. tin mult la el si nu vreau sa fac vreo prostie...
sa ii spun vreo ceva?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate are vreo problema despre care nu vrea sa discute si e amarat...
Din moment ce,langa tine,se comporta minunat si nu ai ce sa-i reprosezi,fii si tu ingaduitoare,da-i spatiu.
Faptul ca uneori nu suna sau intarzie sa-ti raspunda nu e motiv de cearta sau necaz.
Ai putea,finuts si dulce,sa aduci vorba despre asta.Dar,daca vezi ca nu prea vrea sa discute, da-i pace. Posibil sa-l cam sufoci, baietii nu prea inteleg ce e cu atatea telefoane si mesaje si "te iubesc"-uri la fiecare 5 minute.Li se pare stresant!
Fii intelegatoare!

| Lexiiii a răspuns:

Poate ca are si el probleme sau treaba si nu pote sa stea numai cu telefonul in mana. Vorbeste cu el cand iese afara si explica-i ce te deranjeaja. Asta e cel mai bine intr-o relatie, daca nu comunici cu el nu ai nimic.happy
Asa ca curaj si spune-i.Si nu pune si tu botul ca nu iti raspunde repede la mesaje poate fi si de la retea, sau el e ocupat si nu poate sa iti raspunda pe loc.
Noroc :*

| alinaiiiioana a răspuns:

Zii tot ce simti i ce crezi lui... iar dupa revina sa ne spui ce ti-a ziswinking