Încearcă să îţi spună că vrea să te întorci la el. Dacă te-a întrebat dacă doreşti să rămâneţi prieteni înseamnă cu nu vrea să te răceşti faţă de el, adică te ţine aproape de el. Poate că l-ai refuzat, iar el ţi-a spus că este ''perfect fără tine'' mai târziu, deoarece a încercat să te facă să îţi pară rău pentru că i-ai refuzat prietenia. Cred că nici acum nu ai reacţionat şi acum este disperat când vede că nici măcar nu încerci să îl împaci. Aşteaptă să îl împaci şi nu te lasă în pace pentru asta.
Vrea doar sa se joace cu tine, daca iti face asa si apoi zice ca te vrea inapoi refuzal, fi demna si refuzal si mai dai si o flegma intre ochi ca se joaca asa cu tine, eu cel putin asta as fi facut in locul tau
Intreaba-l la ce se gandeste cand se masturbeaza. Daca se gandeste la tine inseamna ca e inca un copil si nu stie ce vrea. Azi vrea gagica, maine ii spune nu stiu ce amic de-al lui ca merita alta mai buna, te lasa, apoi viseaza noaptea o pisica neagra, te vrea iar inapoi, isi baga picioarele in amicul ala prost si tot asa.
E varsta la care inca mai crede in povesti si intoarcerea in viitor dupa bunul plac fara raspunderi.
Trnaseaza problema si spune-i ca ori pe jos ori calare. Tu mai ai si altceva de facut decat sa fii gara lui.
Succes!
Si tine minte, cum te respecti tu asa te respecta si ceilalti!
Si ma vrei inapoi ca nu stii altul mai bun, fie vorba-ntre noi prost nu-nseamna nebun
Eu cred ca ti-a spus din orgoliu ca e perfect fara tine si ca ceea ce simte cu adevarat poti afla doar tu intrebandu-l!
Cred ca daca totusi nu te iubea sau daca nu tinea la tine nu iti mai trimitea mesaje!
E nehotarat. Inca nu stie exact ce vrea. Din orgoliu a incercat sa faca pe nepasatoru da nu ii prea iese ca daca nu ii pasa nu mai pastra legatura cu tine. Dar totusi ai grija ca se poate sa se joace cu tine sa profite sau sa isi bata joc de tine. Trebuie sa fi atenta cu el depinde ce fel de persoana e. nu iti pot spune ce sa intelegi din comportamentul lui ca nu il cunosc personal ca sa imi pot da seama ce are in cap. Succes!
Intelege ca nu este potrivit! Ar trebuii sa ai un baiat care sa te respecte nu sa se joace cu sentimentele tale!
Poate chiar minte! Fii atenta! Eu zic sa'l lasi! :*
Iti zic eu. mie mi se intampla cam des asta. spune ca nu ii pasa de tine si are pe altcineva. si cand spune ca te vrea inapoi, nu mai are pe nimeni
Exact.
Si ce ar trebui sa inteleg din asta pana la urma?
Pai, ar trebui sa il uiti, pentru ca nici el nu stie ce vrea sa faca, si chiardaca o sa te impaci cu el, cand va avea alta fata va face la fel, si sa cauti altul sunt destui...
Ca si-a dat seama ca nu-i mai merge bine fara tine.(scuze da raspunsul meu e cam dur)