| amalia_4709 a întrebat:

Care a fost cea mai buna zi din viata voastra? dar cea mai rea?straight face

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cea mai buna: ziua nuntii mele. Cea mai rea: cand am constientizat ca a murit tata si nu-l voi mai vedea niciodata.

| Razvan a răspuns:

Buna:Cand am luat un 10 la mate
Rea:Cand am cazut in canal.Nu m-am ales nici macar cu o zgarietura.Adica cat de norocoasa pot fi?laughing

| Arthur a răspuns:

Cea mai bună zi e aceea când primesc bursa şi cea mai rea e când rămân fără nimic.

| Fifylici a răspuns:

Cea mai buna a fost cand mi-am tinut pentru prima data nepoata in brate. Cea mai rea a fost atunci cand am aflat la telefon ca verisorul meu a fost ucis.

| HotChoclate a răspuns:

Cea mai buna:cand mi-am cunoscut prietenul. Cea mai rea:inca nu am avut. o.

| Raresik a răspuns:

Cea mai buna si frumoasa zi din viata mea a fost cand am intalnit iubirea vieti mele:X

cea rea cand ne-am certat si neam despt

dar ne-am impacat:X

| RMihai a răspuns:

Cea mai rea a fost acum 2 ani cand mi-au spus ca am leucemie cea mai buna zi vara trecuta cand am terminat trat in strainatate si acum sunt in remisie totala happy

| SoRandom21 a răspuns:

Cea mai buna: prima mea expozitie de desen din afara scolii
cea mai rea: sunt multe: -aseara cand m-am despartit de prietenu meu
-acum un an cand am aflat ca dupa cat am invatat pentru o olimpiada de biologie nu am luat nici macar o mentiune
-cand sora mea a plecat in strainatate

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Ce mai buna cand am primit calculatorul. si cea mai rea cand mi s-a stricatrolling on the floor lol glumesc. Cea mai rea a fost cand am cazut in noroirolling on the floorbig grin

| fynu7zu a răspuns:

Cea mai buna cand m`am intalnit cu prima iubire cea mai rea cand ne-am despartitstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am aflat ca sunt tata. cea mai rea: cand am aflat ca de fapt o sa divortez din cauza asta

Întrebări similare