| Lavy_4392 a întrebat:

Care e diferenta dintre sot/ie si amant/a?

23 răspunsuri:
| мαria a răspuns:

20 de kilograme?

| Puiutz a răspuns:

Sot/ sotie --> Cele două persoane de sex opus unite prin căsătorie si formeaza un cuplu.

amant/amanta --> Persoană care întreține relații de dragoste cu o persoană de alt sex fără a fi căsătorit cu aceasta.

| alexa a răspuns:

Care nu este:
cu sotia esti insurat, si faci dragoste
cu amanta doar faci sex
si pe ascuns sa nu te prinda nevastalaughing

Răspuns utilizator avertizat
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Da, 10-20 kg si probabil 10-20 ani.

| anad a răspuns:

Iubire legitima-sotie, iubire interzisa-amanta.

| udarb a răspuns:

Cea mai mare diferenta este ca amanta iti papa baniii de 1000000 de ori mai mult decat sotia.winking

| Victoria a răspuns:

Pe sotie o respecti, pe amanta o iubesti.

| katia a răspuns:

Ma uitam pe aici sa dau vreun raspuns la vreo intrebare si am ramas super uimita cand am citit intrebarea ta! Ma intreb cum poti sa pui o asemenea intrebare! Sotia/ul e persoana cu care vrei sa iti petreci toata viata la bine si la rau si de care eu perrsonal sunt indragostita nebuneste i-ar amanta/ul e o specie de fiinta care nu ar trebui sa existe pe aceasta planeta(cu tot respectul pentru toti cei ce gandesc divers de mine)! DIFERENZA DINTRE SOT SI AMANTA E CA SOTUL E NUMAI AL TAU IAR AMANTUL TRE SA IL IMPARTI CU ALTA! RASP SIMPLU?

| joanna_1070 a răspuns:

Sotia e cu acte in regula.

| madalinutza a răspuns:

Sot/sotie va uneste o hartie si un copilhappy
si cu amantul/amanta nu te uneste nimic
cu amanta faci sex
si cu
sotia dragostehappy

| MidnightLady a răspuns:

Diferenta este ca sotia aproape sigur a aparut in viata ta inaintea amantei. Altfel, poate ar fi fost schimbate rolurile. big grin
Cat despre "respectul" ce il ai pentru sotie, "unirea" facuta de acte sau un copil...cam nule toate. Atata timp cat a aparut amanta, nu se mai pot pune in discutie.

| clauclau_6191 a răspuns:

Pe sotie o ei de proasta si amanta de buna

| Razvan a răspuns:

Amanta e mai tinerica si probabil mai buna la pathee hee

| viatadecacatt a răspuns:

Nu suport barbatii\baietii care fac asa.frate,nu le ajunge una?! sunt musulmani din aia cu mai multe? eu daca as afla ca m-ar insela (in viitor cand o sa ma casatortesc.) o sa fac urat, am ipresia astabatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) cel putin 30 de minute de "activitate" in plus,
2) niste ani si kg in minus - dar nu obligatoriu intotdeuna!
3) pasiune, tandrete si o altfel de sinceritate, relaxare dupa, si feeling!
4) uneori, amanta e cea care stie si gateste mai bine!
5) este, are, si face cam ce nu! sotia...
6) intelege mult mai usor "ceea ce nu poate" legitima!
7) e aproape oricand disponibila...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cateodata gasesti mai multa intelegere la amanta.Nimeni, niciodata nu trebuie sa judece alta persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sotia poti avea diferite ganduri fara sa te ascunzi de lume, iar cu amanta nu prea poti...si amanta etse mai curva decat sotialaughinghappyhappyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut lavy, am sa incerc sa-ti raspund, la intrebarea pe care mi-ai pus. uneori poti sa fii sotie, dar de fapt ea sau el dupa un timp sa o ia pe cale gresita, ori sa sa se iubeasca pana la adanci batraneti, intr-o casnicie, trebuie sa lasa-ti amandoi, deoarece daca unul este tare ca nuca, aceasta casnicie nu are succes, doar tu ca sotie poti doar sa rabzi toate, injurile lui sau sa taci la toate actiunile lui, exista cupluri care stau 50 de ani impreuna, dar, foarte rar se intampla asa ceva. Ca amanta, depinde cum o iei, deoarece, exista amante proaste, amante destepte, sau femei care doresc sa inceapa o viata noua, si sa se casatoreasca, dar stiind ce vrea de la viata, amante proaste, m-am referit, la femei, domnisoare, care nu se aleg cu nimic, doar cu framituri, la amante destepte, sunt acele persoane care pur si simplu ii jupoaie de vii pe acei oameni, care chiar daca se culca cu toti uratii au avantaje financiare, mari, si amantele care urmaresc si impreuna cu persoana iubita, intr-adevar se iubesc, doresc sa ia viata de la inceput, si le va fi bine, tot restul vietii. te puuuup. cu respect george.

| dragan_2131 a răspuns:

De ce te intereseaza?

| Lavy_4392 explică:

Ca sa stiu ce aleglaughing)) sa ma marit sau sa imi caut un amant cu banilaughing

asa pur si simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe sotie o iubesti. iar pe amanta odoresti

| Munteanu_Marina_1988 a răspuns:

De 30 kg

Întrebări similare