Nu neaparat maritata poti sa fii singura si sa te culci cu 10 intr-o zi bine am exagerat dar intelegi tu ideea
Iai inseamna ca e o panarama, nu curva. bine. fiecare are parerile lui.
Am zis mai sus diferenta. una e o fata care o face cu care apuca una e o femeie maritata care isi inseala sotu
Frate,nu inseamna ca daca gagicata face sex cu tine pentru ca ii place si isi doreste sa faca asta numai cu tine, asta nu inseamna ca e curva!
Nu sunt lesbianca
E curva daca o face cu multi mai ales daca are prieten atunci.
Prostitualele fac sex pe banii dar asta o sti de la bun inceput platesti si gata
curva e aia prefacuta, falsa, ipocrita care te minte ca 99 la suta din romance care sta cu tine din interes
asta e diferenta
Din asfalt nu faci gradina nici din curva gospodina..pai diferenta este ca prostituata o face pentru bani si curva..curva e o prostituata sub acoperire doar ca asta e pe interes si te mananca pana la ultimul banut.
Daca m-am culcat doar cu un singur băiat, inseamna ca sunt curvă?
Bună seara. Ma tem ca faceți o confuzie între prostituatele chiar și cele de lux care trebuie sa stea ore întregi sa vorbesc cu clienți și cursele care sunt femei întreținute cărora le place sa creeze probleme și sa bage intrigi. Cu toată sinceritatea eu vorbesc cu clienții de zile întregi și îmi spun toate problemele lor și crede-mă ca pana seara uit și cum ii cheamă. Bani și siguranță sunt pe primul loc. Este tare greu sa stai ore întregi sa aștepți clienți pe marginea trotuarului. Eu mai sunt și bolnava cu spatele și nu pot sta atâta in picioare nici la munca unde lucrez cu ziua. Este o diferență enorma între prostituate. Una la mana locul unde lucreaza( eu lucrez acasă la client sau hotel) bani și timpul alocat îngrijire corporale ( eu merg la coafor pentru tuns și vopsit) bani și timpul alocat pentru haine și lenjerie intima ( o prostituata de lux își permite sa aibă lenjerie de bună calitate( eu îmi cumpăr de la pepco și jolidon). O prostituata de lux își permite sa aibă un permis de conducere și o mașină poate și propriul apartament.