| UnAltVirginTristȘiDisperat a întrebat:

Care-i faza cu fetele creștine, în special cu cele ortodoxe practicante, de sunt așa ciudate? I-am spus unei fete că o iubesc (ca pentru relație serioasă) și chiar a părut că îi pare rău pentru că m-a refuzat. După, când am mai vorbit cu ea, i-am făcut un compliment, i-am zis „Măi, simpatico!" și mai avea puțin și nu mai vorbea cu mine, a dat vina tot pe mine, tot pe victimă. Altei fete i-am spus că vreau să fie prietena mea cu beneficii, mi-a zis că am jignit-o foarte rău și că nu mai vrea să vorbim niciodată (mi-am cerut scuze imediat prin mesaj, dar nu mi-a mai răspuns). Cu acea fată vorbisem doar o dată la telefon! De unde să știu eu cât de fixată pe calea ortodoxă este?! Am avut o tentativă de sinucidere după asta. (acum nu aș mai avea tentative de sinucidere, dar emoțional a fost destul de dureros (am trecut și peste lucruri mai grele totuși, de zeci, chiar de mii de ori mai grele... ispite la care, dacă ar fi aici fostul preot Daniel Balaș, ar zice că nici măcar un înger nu ar putea rezista (a făcut această afirmație, că sunt ispite la care nici măcar un înger nu ar putea rezista, cred că în videoclipul lui despre reîncarnare (nu cred în reîncarnare)))). Dar să revenim la problema mea. Fetele alea arătau și urât. Nici măcar nu erau cine știe ce frumuseți, dar pentru mine era ok. Voiam acum să scriu că ortodoxia NU justifică handicapul mintal, dar i-aș jignii pe bolnavii mintal, care sunt niște persoane drăguțe. Mi se pare revoltător!
Am mai dat peste una, fosta mea iubită, era neoprotestantă și și-a bătut joc de mine, mințindu-mă mai mereu.
Eu înțeleg că fetele vor băieți care să nu le respecte, care să le bată, dar nici chiar așa, să își bată joc de băieții care le respectă!
Cât despre relații în general, nu merită să îți faci relație clasică, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. trebuie să încercăm să hrănim cât mai puțin arhonii (în caz că ei există).
https://www.reddit.com/......g_up_some/
Plus că dacă ai o iubită creștină, nu va vrea sex oral, sex anal și alte treburi de genul, deci te vei chinui aiurea.