Fun fact: maică-mea nu a făcut niciodată chestii din astea! De ce să n-o întreb pe mă-ta, că la ce experiențe are ea pe centură, adică la locul unde te-ai născut, sigur îmi va împărtăși multe detalii picante! Btw, mai lucrează?
Ma ta are mai multe experiențe ca mama mea! La câte întrebări pui aici ne dăm seama ca ești un pui de prostituată!
"La câte întrebări pui aici" - au fost maxim 5. De ce boală suferi, stimabile? Și ce legătură are faptul că adresez câteva întrebări și prostituția mamei? Ai username-ul "IntrebariLogica", dar adevărul e că îți lipsește cu desăvârșire orice urmă de logică.
"Ma ta are mai multe experiente ca mama mea!" - decât*, Mr. Sherlock. Sau trăiești în 2010 și folosești limba română conform vremurilor respective? Eu doar am întrebat câți dintre voi ați experimentat activități BDSM, iar tu, exact ca ultimul disperat incult, ai început să faci afirmații despre mama mea. Și tot eu sunt "pui de prostituată", nu? Dă-i drumul în p*** mea de prost!
La cat de prost ești mai și semnalizezi! Du-te și mai urmează câteva cursuri de limba română! I? nu degeaba ești pe site ul ăsta! Vai de capul tău
Nu e vina mea că nu știi tu gramatică. Tot ce am spus este CORECT. Btw, altceva în afară de insulte știi să spui sau IQ-ul tău de o cifră nu-ți permite să formulezi propoziții și fraze fără a jigni?
Tu ești de asemenea pe acest rahat de site. Ce spune asta despre tine, privind lucrurile din perspectiva asta? Și înainte de spune unui străin să urmeze cursuri de limba română, asigură-te că știi gramatică (nu e cazul, habar n-ai de nimic).
"În propoziția „Mama ta are mai multe experiențe ca/decât mama mea?", forma corectă este „Mama ta are mai multe experiențe decât mama mea".
Explicația este aceeași ca și în cazul anterior: „decât" se folosește pentru comparația de inegalitate, când un element este mai mult sau mai puțin decât altul, iar „ca" exprimă compararea de egalitate, ceea ce nu este cazul în această propoziție, deoarece se compară o cantitate mai mare de experiențe.
Prin urmare:
Corect: „Mama ta are mai multe experiențe decât mama mea."
Incorect (din punct de vedere gramatical normativ): „Mama ta are mai multe experiențe ca mama mea."
Această regulă este susținută de normele limbii române și recomandările lingviștilor."
La o primă căutare cu Perplexity. Să nu îmi bag eu toată p*** în mă-ta și-n tot familionul tău de jeg uman acum? Handicapatule!
La cat de cretin ai scris mă mir ca te mai rabdă pământul! Du te în morții mă ți de gunoi și pune mâna pe carte de boschetar!
Deci nu ești capabil să conștientizezi că greșești nici măcar când ți se arată în mod clar și categoric. Ești efectiv terminat! Te asigur că am mai multe cărți citite decât are tot neamul tău de gunoi infect! Faptul că nu cunoști tu gramatica limbii române, asta e o altă poveste, dar știi cum proverbul ăla: "Prostul nu e prost destul, până nu e și fudul!" și se aplică atât de bine în acest caz. Tot ce faci e să mă înjuri din spatele unui profil fals! Eu doar am întrebat ceva și tu, un analfabet redus, te-ai atacat îngrozitor de tare și ai început să faci talente pe-aici! De ce nu vii face-to-face să-mi spui lucrurile astea? Îți dau un loc public de întâlnire, vii și îmi spui! Să vedem dacă ești atât de prost și în viața reală precum dovedești că ești în online! Haide sclavule!
Te aștept să-mi spui în față cum sunt eu "boschetar", cum "maică-mea are experiență bdsm", cum "nu știu să scriu", când îți demonstrez practic că ești prost și te înșeli. Care crezi că va fi reacția mea? La ce te aștepți? Crezi că îți pup mâna și îți zic: "Da, să trăiți, domnul întrebări (i)logice" sau îți răspund cu contraargumente solide cărora nu le poți face față? Zi mă distrusule. Ai tupeul să vii să îmi spui mizeriile astea în față sau rămâi un șobolan ascuns după tastatură?
Pantagruel întreabă:
anonim_4396 întreabă: