anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai spune persoanei, omului care ți-a frânt inima și sufletul, dacă ar sta chiar acum în fața ta și ar asculta cu Adevărat pentru prima oară tot ce ai avut pe inima ta și ai fi vrut săi spui, dar nu ai apucat, dar nu ai avut timpul curajul necesar și simțeai că nu-i poți spune, de teama și frica că nu te-ar putea înțelege cu Adevârat, fiindcă simțeai un nod în glasul tău, și cum țise taie vocea ce nu-ți dădea voie să respiri, dar te uita în ochii ăia, și îi spuneai din privirea ta, rămâi și nu pleca, căci totul va fi bine, dar nu a vrut săte înțeleagă și nici săte asculte, măcar săte fi întrebat, ești bine?

Dar astăzi este ziua în care îți stă în față ochilor tăi acel om, regretănd cu Adevârat că nu tea înțeles și nu tea ascultat, dar astăzi o va face, te va asculta cu Adevârat, te va auzi ce ai săi spui cu Adevârat, te va înțelege cu Adevârat, ce i-ai spune lui? Ce i-ai spune ei?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nimic. Plec si pa.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să suferi din dragoste.

| 1onurReal1 a răspuns (pentru Cipi1212):

-_-." îmi curge o lacrimă"! când văd chiria de 480 euro! în fiecare lună +taxele+ utilitățile casei curent gas. Astai dragostea ce mă face "să sufăr " )
laughing) Germania nu-i ca la noi aicia este jale! Dacă nu ți socoteală!

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

I-aș spune că o iubesc în continuare, că probabil o voi iubi până când voi muri și că o iert. I-aș mai zice că îmi pare rău că am mai făcut-o să plângă și că am făcut tot posibilul să devin din ce în ce mai bun, reușind asta din ce în ce mai bine înainte să ne despărțim. Aș lua-o în brațe, aș săruta-o și aș întreba-o dacă vrea să facem dragoste pentru prima dată și dacă ar vrea să ne împăcăm. Chiar și acum, după două luni după despărțire nu am uitat-o. Am tendința ca, dacă iubesc o fată, să nu o pot uita oricâți ani ar trece. I-aș mai zice că nu îmi voi mai face altă relație pentru că nu mai vreau să sufăr și că am petrecut clipe minunate cu ea.

| Solane a răspuns:

Nimic!
Totul se spune la timp.