Buna,
recomand sa nu le iei. te cam intorc peste cap
Daca totusi vrei neaparat consulta un doctor ginecolog... nu cred ca e tocmai potrivit sa le iei dupa ureche.
Ciau!
Esti prea tanara ca sa iei anticonceptionale. poti ajunge sa numai faci copiii mai tarziu(asta in caz ca nu faci si tu pauze de 6 luni) oricum daca tot te tii de prostii fa si tu protejat ca nu strica.si daca tot nu vrei sa asculti sfatul meu fugi la un ginecolog sa-ti dea el pastilele potrivite pentru ca fiecare organism este in felu` lui.papa
Bună.
Și la ce îți trebuie ție pilule la 16 ani?
Anticoncepție, reglare hormonală, etc?
Numai medicul ginecolog poate spune ce poți lua, dar mare grijă cu cât le folosești din timp cu atât este mai rău pentru organism, nu te-ai dezvoltat complet, maturitatea corpului este completă după 20 de ani!
Prezervativul nu are nevoie de medic, folosind unul de calitate, mânuit corect în termen de valabilitate.
Pa, pa.
BUna,fiecare organism e diferit,ca sa iei anticonceptionale, trebuie sa mergi la medic sa iti faci analize, sa vezi care sunt potrivite corpului tau.Anticonceptionalele nu se iau aiurea,ca pot avea multe efecte negative,in plus se poate sa nu isi faca efectul care il vrei.
Nu lua dupa ureche,din auzite,ca as putea sa iti dau cateva denumiri de anticoceptionale, daca la cineva sunt ok, nu inseamna ca si pentru tine.In legatura cu varsta...sincer ai putea sa mai astepti macar un an, 2.De obicei se iau de la 18 ani, dar e decizia ta.Mai sunt alte masuri de protectie, mai bine nu te incurca cu ele.
Buna.cam devreme cu anticonceptionalele.eu folosesc plasturi anticonceptionali erva si sunt foarte multumita.nu stiu daca sunt si in romania.eu dau aproape 20 de euro pe ei.si sa stii ca nu te ingrasi.am luat si pastile dar eu m am ingrasat de la ele. poti sa intrebi in farmacii de plasturi pentru contraceptie
Este destul de dificil la varsta ta sa gasesti un preparat care sa nu te afecteze. Mergi neaparat la un ginecolog foarte bun, care in urma unei discutii si a unui consult amanuntit va hotari daca poti lua contraceptive si iti va prescrie, in acest caz, un preparat. Nu uita, ca indiferent daca iei sau nu contraceptive, pana pe la 18 ani este obligatoriu sa folosesti prezervativ la fiecare contact sexual (pentru a reduce putin riscul de cancer de col crescut pe care il ai).