Nu are decat sa se intoarca. Baieti sunt cu miile. Nu trebuie sa accepti asa ceva, pentru ca oricum relatia asta nu dureaza mult. E ceva in genu` ca esti rezerva lui...
[Yana]
Buna, nu mi-ar place sa fiu roata de rezerva. Odata ce m-a lasat pentru.alta,oricat de mult l-as iubi, nu l-as ierta.As suferi un timp, apoi l-as uita si mi-as gasi pe cineva care merita.
Adica odata ce m-a parasit pentru.alta inseamna ca nu m-a iubit si nu ma iubeste, si cand s-a vazut singur, s-a intors si gata e iertat?! Nu merge asa... daca m-as desparti de prietenul meu din alte motive nu prea grave, m-as impaca cu el, dar sa ma lase pentru.alta, sigur nu l-as ierta.Nu merita, pentru.ca cum vine alta, e posibil sa o faca din nou, adica sa ma paraseasca si daca se desparte de respectiva, vine din nou la mine cu coada intre picioare...no way, sa isi ia gandul.
Pai nu i-as mai acorda o a doua sansa fiindca nu o merita! Din moment ce te-a parasit odata ar putea sa o faca si a doua si a treia si a patra oara si tot asa...
Daca te-a parasit o data te va parasi si a 2 a oara nu este serios uita-l. gasesteti pe altcineva. e smecher.
Ivallll întreabă:
anonim_4396 întreabă: