| Alinutza_8819 a întrebat:

Ce credetii se potrivesc Barbatu leu si Femeia berbecbatting eyelashes la zodii ma referkisskissdau funda la cel mai bun raspuns:*

Răspuns Câştigător
| laurav a răspuns:

Compatibilitati zodii:
Leu - Berbec

Leu si Berbec. EU si EU. Doua ego-uri într-o relatie... Numai Foc si pasiune. Oare pot doua semne atât de puternice sa se împace unul cu altul? Cu siguranta.

Tu – unul dintre cele mai reusite exemplare ale umanitatii, facut pentru a straluci si pentru a fi cel dintâi. Berbecul – creierul pulsând de idei si inima plina de pasiune. Oare cum ati putea sa NU va întelegeti? Superstarurile zodiacului (cum îmi place sa le spun acestor doua semne) nu pot avea decât o relatie pe masura : adica mereu pasionala, incitanta, activa si spumoasa.

Bineînteles, pe cât de repede se aprind doua Focuri, pe atât de volatil devine viitorul. Adica nesigur. Fiindca si Berbecul are cam acelasi defecte ca si tine, iar când va certati, ies scântei la propriu. Nici unul dintre voi nu stie sa faca lucrurile pe jumatate. Asta înseamna entuziasm în actiune, dar si încapatânare într-o discutie. Cât despre vechea problema a argumentelor, amândoi sunteti la fel de abili, asa ca este posibil (dar ce zic eu posibil? foarte-foarte probabil!) ca certurile sa dureze, sa fie aprige si sa se lase cu demonstratii de karate... Deci atentie, nu te certa cu Berbecul! Daca înca sunteti la început si esti tentat sa treci peste acest pasaj, întrebându-te cum ai putea sa te certi cu sufletul tau geaman, un indiciu : Berbecului îi cam fug ochii. Flirtul este atât de fascinant pentru el, încât îl face chiar si de amorul artei... Nu c-ar merge mai departe, dar de privit, priveste.

scuze daca te-am plictisit :d da sunt compatibile zodiile tongue

11 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Da sunt compatibili...asa sunt eu cu iubitul meu (doar ca el e berbec si eu leu big grin)
Dar nu trebuie sa ne luam dupa toate prostiile. Daca tu te intelegi bine cu el numai conteaza ce zic astrele...

| lovenotsex a răspuns:

Zodiile alor meilaughingDoar ca viceversa:barbatul :berbec, femeia:leu. Dar se inteleg destul de bine.

| zayidee a răspuns:

Ce conteaza asta? daca tu ai fi cu iubitul tau, va intelegeti excelent, si la un moment dat, citesti ca de fapt de potrivesti cu barb. scorpion, si cu leul, niciodata nu o sa megeti mai departe, ce faci ii dai papucii? astea-s prostii

| devilll a răspuns:

Dece va luati dupa prostiile astea?

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai eu una nu cred in astea cu zodii depinde si de pers cum e nu conteaza in zodii ca si eu am citit multe pe net ca am portrivesk cu un geaman si ce nu-i asa prostii nah fiecare face cum stie

| iubiricaa a răspuns:

Impreuna formati o echipa puternica

Cand un Leu si un Berbec sunt impreuna, vor reusi sa-si satisfaca unul altuia nevoiile si emotiile. Amandoi au nevoie de devotament si dragoste, insa Berbecul apreciaza mai mult o stabilitate un planul emotional iar Leul apreciaza complimentele si vrea si fie admirat. Sunt foarte loaiali si de multe ori poate un pic prea posesivi unul cu celalalt. Cei doi nativi se potrivesc deoarece de cele mai multe nevoile lor sunt aceleasi.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu -Berbec este angajamentul si daruirea pe care fiecare o depuna in relatie. Sunt vazuti ca o echipa puternica de catre altii, iar dorinta lor impartasita pentru o relatie sigura si plina de dragoste ii face tinda spre armonie.

| Dodolo a răspuns:

Ciao.
Compatibilitate cu alte zodii EXCELENTA (100%) - Leu, Sagetator, Berbec

se pare ca da. :]

http://www.acvaria.com/astro-zodia_leu.php?p=astrologie

| cris05 a răspuns:

Doua ego-uri într-o relatie... Numai Foc si pasiune. Oare pot doua semne atât de puternice sa se împace unul cu altul? Cu siguranta.

| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Nu conteaza neaparat zodiile conteaza persoana conteaza comportamentul conteaza sentimentele pe care vi le impartiti:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred pentru ca femeia este o fire dinamica increzuta iar leul este mai dezorientat si morocanos fara spirit de gluma

| ana1999 a răspuns:

Da se potrivesc.

Întrebări similare