Buna, depinde ca poate sa fie rai, poate sa fie iad, depinde pe cine iubesti, daca persoana respectiva simte la fel si e o iubire impartasita si o relatie implinita, atunci poate fi rai, iubirea este oricum cel mai frumos sentiment din lume, dar te poate duce pe culmile placerii dar si a dezamagirii, poate deveni un iad atunci cand persoana iubita nu simte la fel, te cuprinde o tristete si o dezamgire foarte mare, depinde peste cine dai, oricum prefer sa sufar dar sa iubesc decat sa traiesc fara iubire.
Iubirea este intotdeauna rai. Daca o vezi ca fiind iad inseamna ca niciodata nu a existat iubire.
Rai-atunci cand iubesti si esti iubit, cand nu suferi, cand totul e bine, cand esti fericit/a alaturi de persoana iubita.
Iad-atunci cand suferi, cand sentimentele nu iti sunt impartasite, cand devine o obsesie.
Pentru mine, momentan este un rai, este cel mai frumos lucru care mi se intampla in fiecare zi. dar nu pot fii ipocrita sa spun ca mereu este bine sh ca viata este roz, uneori suntem suparati si pana si cel mai frumos sentiment din lume ti se pare un iad.:*
Rai... dragostea e cel maifrumos lucru posibil e ceva divin. doar prin dragoste putem da nastere unor copii si prin dragoste mentinem o familie unita si fericita
Eu cred ca este rai pentru ca te face sa simti anumite sentimenete divine pe care cu siguranta nu le-ai putea simti iar iubirea sa nu uitam, este un dar de la Dumnezeu
Salut! Sa iti spun! E cat se poate de simplu! Iubirea adevarata este doar rai! Acolo nu e loc de indoiala etc. Daca o"iubire" este iad, atunci nu este iubire.Sau poate este, dar doar din parte unuia din cei doi! Oricum...In iubire trebuie sa pui suflet mult de fiecare data! Chiar daca risti sa cazi in "iad" cum ai spus tu... dar altfel nu o simti cu adevarat!
Cateodata iad, cateodata cel mai frumos paradis.De ce iad? Pentru ca iubirea te poate rani, te poate face sa nu te mai vezi la fel de special cum erai inainte.Rai (=paradis)? Pentru ca atunci cand simti ca iubesti o persoana atat de mult incat ai face orice, iar acea persoana iti impartaseste sentimentele, nu poti fii mai fericit de atat.Mai fericit decat " a te simti iubit ".
Iubirea adevarata c usiguranta este rai dar cand te mai certi este si iad. iubirea poate fi si rai si iad depinde.papa
Multumesc mult @dantiberiu pentru lectile de gramatica dar nu ti-am cerut ajutorul tie deci fa pasi si nu te lua de mine.
Depinde in ce stadiu al ei te aflii...
daca esti alaturi de persoana iubita, si te simti fericita o poti numi rai
daca esti singura si traiesti cu doua umbre in spate, atunci e iad clar, poate cea mai cumplita durere, pentru ca omul pe pamant se poate lipsi de orice in afara unui singurl lucru, nu poate trai singur!
Iubire e mai puternica si decat raiul si decat iadul de aceea unii oameni se omoara pentru a intrece si raiul si iadul si stai linistit nu iau partea persoanelor care se omoara dar cred ca Dumnezeu i-a lasat sa se iubeasca si ii lasa sa se duca mai departe de rai
Fifylici întreabă: