| Andreytta981317 a întrebat:

Ce intrebari poti sa-i dai unui baiat ca sa te poti apropia de el, sa poti face cunostimta cu el mai indeaproape...

Răspuns Câştigător
| Loxo a răspuns:

Pai la inceput vb cu el despre chestii generale care le plac tuturor: fotbal, masini, motoare, jocuri, chiar si despre fete intreaba-l de hobby-uri are ce muzica asculte ce filme ii plac, gaseste ceva in comun cu el si dupa discutia si intrebarile o sa vina de la sine o sa te intrebe cate ceva si el pe tine. Sper ca te-am ajutat :d

| allyn333 a răspuns (pentru Loxo):

De obicei daca o fata nu vorbeste cu un baiat sau vorbeste putin, isi da seama daca brusc incepe sa vorbesca cu el mai ales ca il ia la intrebari

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi ce îi dai test?rolling on the floor

| Cristiann25 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Maxima asta! Vrea sa-i "dea" intrebarilaughing.

| RAY a răspuns:

Daca vrea sex

| andrei1237 a răspuns:

Puteti sa va intrebati amandoi de fostele relatii, de caracter, ce va place sa faceti si astfel usor usor va veti cunoaste...

| zerro17 a răspuns:

E destul de greu la baieti pentru ca noi ne aprindem repede... Dar tu de ce vrei sa faci cunostinta cu el?

| allyn333 a răspuns:

Eu sunt baiat, am 11 ani, si te avertizez ca nu te poti da pe langa un baiat fara sa stie, cand el face ceva cu un grup de baieti ( fumeaza, bea,...) trebuie sa mergi tot cu un grup de fete. ca acel baiat sa nu si dea seama ca il placi. sau metoda 2 ii spui pur si simplu ca il placi daca te accepta bine, daca nu, nu.

| Andreytta981317 explică (pentru allyn333):

Eu din cauza ca nu vreau ca el sa-si dea seama am adresat intrebarea...ce as putea sa vorbesc cu el ca sa ne cunoastem mai bine, dar el sa nu isi dea seama ca il plac?