Pai la inceput vb cu el despre chestii generale care le plac tuturor: fotbal, masini, motoare, jocuri, chiar si despre fete intreaba-l de hobby-uri are ce muzica asculte ce filme ii plac, gaseste ceva in comun cu el si dupa discutia si intrebarile o sa vina de la sine o sa te intrebe cate ceva si el pe tine. Sper ca te-am ajutat :d
Maxima asta! Vrea sa-i "dea" intrebari.
Puteti sa va intrebati amandoi de fostele relatii, de caracter, ce va place sa faceti si astfel usor usor va veti cunoaste...
E destul de greu la baieti pentru ca noi ne aprindem repede... Dar tu de ce vrei sa faci cunostinta cu el?
Eu sunt baiat, am 11 ani, si te avertizez ca nu te poti da pe langa un baiat fara sa stie, cand el face ceva cu un grup de baieti ( fumeaza, bea,...) trebuie sa mergi tot cu un grup de fete. ca acel baiat sa nu si dea seama ca il placi. sau metoda 2 ii spui pur si simplu ca il placi daca te accepta bine, daca nu, nu.
Eu din cauza ca nu vreau ca el sa-si dea seama am adresat intrebarea...ce as putea sa vorbesc cu el ca sa ne cunoastem mai bine, dar el sa nu isi dea seama ca il plac?
Acidclorhidric întreabă: