Dragoste cat mai multa si uraste sa fie inselata!:p Depinde unele fete isi doresc de la baieti bani, cadouri scumpe, si tinute in puf.:-D
Isi doreste sa fie apreciata, inteleasa, iubita. Isi doreste un om de incredere, un partener care sa ii fie si prieten in acelasi timp ( poti avea o persoana partener, dar nu si prieten), un sprijin spiritual, psihic, fizic si in multe alte categorii; isi doreste tandrete din partea lui, are nevoie de senzatia ca orice face, are o persoana alaturi, nu impotriva; o persoana care renunta la egoism si la orgolii, care ii este alaturi in orice moment fericit sau mai putin fericit, cineva care o asculta, care pune pret ceea ce ei ii place, care o surprinde placut, un om care o cunoaste cel mai bine, care nu ii tine in seama toate momentele de nervi. Cred ca important este sa o iubeasca mai intai; pentru ca daca este iubita, toate celelalte vor veni de la sine.
O fata isi doreste de la noi baieti: sinceritate, iubire, simt al umorului, sa fim fideli, sa aratam bine atat pe dinauntru cat si pe dinafara, sa nu le mintim, etc.
Si un sfat si cel mai bun.
Intr-o relatie trebuie ca cei 2 sa vorbeasca despre orice, deschis si fara sa va feriti. Si sa comunicati des!
Vb lu bibotaw. daca ii una dupa bani. logic bani vrea! de astea sa fugi.degeba arata bine ca nau aduc nn! si t lasa caimic bund ti lumea mai draga.asta daca t tin! pai.depinde de fiecare fata! ele in general cauta intelegere, caldura, nu vor sa fie judecate, criticate, vor sa se planga si intelese, nu conteaza de h cand ele plang u fii acolo, ajuta-le mereu, atentie in permanenta, intereseaza-te de ele, de viata lor, de prietenele lor, orice fata is barfeste cea mai buna prietena da ce? (mai faceti si de astea!) pff nu stiu.ti-am zis fiecare cu gandirea ei, cu cerintele ei! trebuie neaparat sa cunosti fata ca sa vezi ce cere! k asa.
nu exista 2 oameni identici.bafta! daca mai ai intrebari.pm
Vb lu bibotaw. daca ii una dupa bani. logic bani vrea! de astea sa fugi. degeba arata bine ca nu aduc nimic bun! si t lasa cand ti lumea mai draga.asta daca t tin! (administratore.sa ma... pe situ asta si pe corecturile voastre! vad ce bine se corecteaza! pe zi ce trece va duceti tot mai la fund cu situ asta!) PS scuze de greseli! vina e a site-ului