Prietenii sunt relativi. adevaratul prieten al unui om este el insusi. prietenii sunt ceva ce suplineste anumite momente din viata unui om. daca nu ai niciun prieten, nu este o problema. dar sunt sigura ca ai macar amici sau oameni cu care sa te intelegi bine. deci nu cred ca e un capat de lume
E cam nasol, zau. Dar nu e totul pierdut.Nici nu se stie de unde rasare un prieten/prietena ceva, ceva
Bună.
Ce înțelegem prin prieteni?
Un om oare să fie așa de pustnic să trăiască printre noi?
Ori trăiește în pădure ori are o afecțiune psihologică și trebuie investigat!
Pa, pa.
Mi-ar parea sincer rau pentru un asemenea om, pentru ca si mie mi s-a intamplat sa fiu parasita la nevoie de prieteni, darmite sa nu ai niciunul...
Hai ma lasa-ne sa vede esti emo si gata pleaca de aici nu ai ce face... mama voastra de emo kid
Cred ca e imposibil
adica. trebuie sa fie si o singura persoana.cat de neinsemnata care sa-l asculte...aline.care sa poata fi munita prieten:d
esti imposibil
Nu prea ai cum sa gasesti printre noi un om care sa nu aibe nici un prieten, acestia ii gasesti in locuri foarte retrase
Pai un copil fara nici un prieten e un copil fara frumoase amintiri, fara cineva aproape ( din afara familiei) care sa il sustina si sa in cunoasca. un astfel de copil are nevoie de un psiholog. stiiu ca majoritatea romanilor considera ca a merge la psiholog inseamna a fii nebun dar e ceva foarte diferit. psihologul e instruit sa te ajute si un om care merge la psiholog este un om care si-a recunoscut problema si a facut cel mai mare pas spre o viata normala.
lizz23 întreabă:
changedmind întreabă:
RAY întreabă: