Dacă el n-are incredere în tine înseamnă că nu te iubeşte. Mai ales că nu i-ai dat motive. Câteodata n-ai ce să faci.
Gândeşte-te bine la relaţie şi ia o decizie.
Îl iubeşti/ Nu-l iubeşti?
Tu şti.
Ai grijă
FantaSZy.
Din cata experienta am eu in domeniu dragoste am aflat 2 lucruri
A:NU EXISTA BARBATUL/BAIATUL PERFECT.
B:A FI GELOS FACE PARTE DIN FIREA ORICARUI BAIAT (se spune ca daca nu esti gelos nu iubesti dar nici exagerari nu se permit in dragoste poate doar in razboi)
arata-i ca poate avea cu adevarat incredere in tine iesiti undeva unde sa fiti numai voi doi undeva mai intim alintal, maigaiel, spune-i cat de mult il iubesti...
cauta sa nu va intalniti undeva unde sa fie o multime de fete sau o multime d e baieti crede-ma am patit-o pe pielea mea
SEPR CA SFARUL MEU SA TE AJUTE!
NOROC!
Increderea este una din chestiile esentiale intr-o relatie de dragoste. Daca nu te crede, inseamna ca nu te merita. Eu zic sa ii spui ca te deranjeaza asta la el, si daca nu intelege, si nu te crede, lasa-l. Cauta pe altu`. Sunt destui, si chiar mai intelegatori. :p
Este greu de cap si nu ar trebui sa te legi la cap. Daca nu stie sa acorde incredere inseamna ca are o problema el cu lipsa increderii in sine, si... crede-ma problema asta nu dispre, din contra se accentueaza in timp. Pupici si noroc in dragoste
anonim_4396 întreabă: