Pai in primul rand corpul nu este pregatit pentru inceperea vietii sexuale...si nici psihicul.ar putea ramane cu regrete mai tarziu.adica cel mai sigur.:* funda?
Oricum e tampit daca se gandeste la asa ceva. Dar daca este "dotat", poate s-o faca.pe riscul lui. Oricum, organele sexuale nu sunt maturizate si oricum nu ar face sex cu adevarat, ci doar. Un barbat, face un sex adevarat cand e trecut putin prin viata. In orice caz, nu stiu ce fata isi va gasi, care sa accepte.Cu asemenea conceptii, nu e de mirare ca un tanar ucide o domnisora pe care o cunoaste pe Facebook. Sau ca un batran, de 84 de ani are gagici platite, ca sa nu le spun pe nume.
Nu s-ar intampla nimic din punct de vedere fizic, dar psihic da, te vei schimba, vei gandi altfel...
Asta nu afecteaza organismul, dar dc sa-ti strici copilaria?
Ai nevoie sex? Nu-ti recomand la aceasta varsta sa-ti incepi viata sexuala!
Sper ca te-am ajutat!
Nu s-ar putea intampla nimic dar daca incepi de la o varsta asa fragede nu poti sa te abtii sa nu o faci iar si iar si o sa fii desconsiderata pe parcurs de multe persoane mai ales baieti.deci tentatia este prea mare sai nu rezisti daca incepi asa devreme mai bine mai asteapta.:*:*
Ms! eu vroiam doar s intreb p altii daca sunt consecinte c am mai intilnit asemenea intrebari. Eu am 14 ani
Deci m`ai lasat muta. cum naiba la 12 ani? la varsta ta nici nu stii ce e aia viata si tu vrei deja.
iti distrugi organismult plus ca nu cred ca esti inca pregatita mintaaal!
ai grija ce vrei de la viata
E bine sa-ti incepi viata sexuala atunci cand simti ca esti pregatit, nu din curiozitate, asa cum ar face`o si un copil de 12 ani. bineinteles, trebuie sa fii si informat/a despre consecintele pe care le-ar putea avea. parearea mea e ca cel mai bine e sa o incepi in jurul varstei de 17-18 ani, cand esti pregatit atat fizic, cat si moral. n`au intrat zilele in sac si nici nu esti ultimul/a virgin/a din lume. Eu nu as da placerile si trairile ce ti le aduce varsta inocentei pe cele sexuale bye
Bai. eu habar nu am ce s`ar pute intampla desi am 12-13 ani
dar nu ma gandesc s`o incep de pe acum
Melina_Alexia_1991 întreabă:
RAY întreabă: