Nici o sansa de indragostit de tine,, sau sa fiti vreodata impreuna, si femeia aia te-a respins in nenumarateranduri.
Obsesia ta este deja deranjanta pentru toti, parca esti total incapabil sa intelegi ca nu exista nici o sansa sa fii vreodata cu acea prostituata, odata ce s-a mutat saraca din acel oras, doar sa nu o mai poti contacta.
Am noutăți. De puține zile are postări cu un iubit de care e topită de el. Nu el postează, ci ea. Îl iubește de nu mai poate. Și mie mi-a zis că nu e pregătită psihic și mintal de o relație cu nimeni. Uite că i-a picat cineva cu tronc și s-a lăsat și de activitate pentru iubire. Deci avea nevoie de iubire până la urmă. Acum o are. Nu îi mai trebuie grămezi de bani și grămezi de bărbați
Am noutăți. De puține zile are postări cu un iubit de care e topită de el. Nu el postează, ci ea. Deci vrea o relație. Deja o are.
Asta a fost clar, greu de acceptat, însă clar. Dar nu era clar deloc dacă nu vrea o relație totuși cu cineva... Iată că o are acum și s-a lăsat de meserie pentru el.
Nu-i nici o iubire este o alta metoda de a se proteja, punand poze cu cineva care a acceptat sa se dea drept iubit, doar ca sa scape de cei obsedati care o hartuiesc.