anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciclul meu intarzie de 19 zile, de obicei tine 34-35 de zile cateodata 40, insa de data asta este de 53. Nu am avut pana acum sex cu penetrare insa am avut activitati sexuale cu prietenul meu, oral etc… Nu ne am atins niciodata partile fara macar o protectie textila si eu consider ca am avut grija pe unde si ce atingem pentru ca in general sunt o persoana anxioasa si ne am mai luat sperieturi si mereu scuip in veceu ca sa zic asa ????. de cateva zile bune imi este greata dar nu pot zice sigur daca este in capul meu sau nu pentru ca mereu cand nu ma gandesc ma simt foarte bine, nu am varsaturi, sau alte simptome iar nici crampe sau alte chestii. Ideea este ca el zice ca este absolut imposibil de a fi insarcinata iar eu nu imi pot lua gandul. Desi este plauzibil ca am probleme cu anxietatea iar asta imi provoaca rau ( am avut scenarii ca o sa mi se amputeze mana de la motanu meu). Am vrut sa cer parerea persoanelor mai trecute prin viata pentrh ca inca mai am de invatat. Multumesc…

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un ciclu neregulat NU intarzie niciodata, tocmai pentru ca nu sa poate stii ori calcula NICIODATA cand vine, nefiind aplicatii, calendare sau sfinti care ar putea sa ti-l calculeze vreodata.
Sa stii ca si ciclul de tip NEREGULAT (pe care tu-l ai) este la fel de normal si sanatos ca si cel "regulat" al altor femei, doar ca acest tip "neregulat" nu poate fi niciodata monitorizat cu nimic si pe cat de neregulat este el tot atat de neregulata este si ovulatia ta, ca atare este recomandat sa ai sex intotdeauna numai cu prezervativ, pentru a nu ramane gravida in orice zi.

Inca ceva: de la sexul oral nu poti ramane gravida dar poti lua boli cu transmitere sexuala pe care celalat partener le are.

| boscfbos a răspuns (pentru Violleta2022):

Am ganduri ca poate n am fost atenta, sau poate ca s-a intamplat ceva, se poate brusc sa devina ciclul si mai neregulat decat era?

| Violleta2022 a răspuns (pentru boscfbos):

Daca tu ai un ciclu neregulat, atunci nu se poate regla, venind cand are el chef dupa 2 saptamani sau dupa 2 luni.

| Robert2526 a răspuns:

Daca ai avut ciclu menstrual de 40 de zile, era un semnal de alarma ca ceva nu este in regula. Nu este vorba de o sarcina dar este nevoie sa investighezi problema. ce varsta ai?

| IntrebariLogica a răspuns:

Du te tu fata la nebuni! Cred ca ai alergie la bărbați da-te pe femei de aceea ai greață!?