Un ciclu neregulat NU intarzie niciodata, tocmai pentru ca nu sa poate stii ori calcula NICIODATA cand vine, nefiind aplicatii, calendare sau sfinti care ar putea sa ti-l calculeze vreodata.
Sa stii ca si ciclul de tip NEREGULAT (pe care tu-l ai) este la fel de normal si sanatos ca si cel "regulat" al altor femei, doar ca acest tip "neregulat" nu poate fi niciodata monitorizat cu nimic si pe cat de neregulat este el tot atat de neregulata este si ovulatia ta, ca atare este recomandat sa ai sex intotdeauna numai cu prezervativ, pentru a nu ramane gravida in orice zi.
Inca ceva: de la sexul oral nu poti ramane gravida dar poti lua boli cu transmitere sexuala pe care celalat partener le are.
Am ganduri ca poate n am fost atenta, sau poate ca s-a intamplat ceva, se poate brusc sa devina ciclul si mai neregulat decat era?
Daca tu ai un ciclu neregulat, atunci nu se poate regla, venind cand are el chef dupa 2 saptamani sau dupa 2 luni.
Daca ai avut ciclu menstrual de 40 de zile, era un semnal de alarma ca ceva nu este in regula. Nu este vorba de o sarcina dar este nevoie sa investighezi problema. ce varsta ai?
Du te tu fata la nebuni! Cred ca ai alergie la bărbați da-te pe femei de aceea ai greață!?