Pot spune ca am fost destul de norocoasa sa intalnesc intr-un final iubirea adevarata.
Dupa multe relatii copilaresti, esuate, sau serioase in care nu am fost tratata asa cum meritam, baieti care au incercat sa ma schimbe, sa fiu asa cum ma vor ei, nu imi acceptau defectele, acum 4 ani am inceput o relatie cu cel mai extraordinar barbat.
Actualul meu iubit ma respecta, ma iubeste pe mine asa cum sunt, imi iubeste defectele pentru ca ma fac speciala si unica (dupa cum spune el), imi spune in fiecare zi cat de frumoasa sunt. Vorbim deschis despre orice subiect, despre orice ne deranjeaza, orice ne doare, rezolvam impreuna. Am invatat in timp sa ne completam perfect, sa stim ce il deranjeaza pe celalalt ca sa facem relatia sa mearga. Jigniri nu se pune problema, nu au existat niciodata de niciun fel, cea mai lunga cearta pot sa spun ca nici nu mi-o mai amintesc, stiu doar ca fiecare cearta o rezolvam cu o discutie lunga ca sa ne dam seama cine cum si cand a gresit si sa evitam in viitor. Am trecut prin multe greutati impreuna, si mereu ne-am sprijinit reciproc. Am trecut prin 2 ani de relatie la distanta si am facut-o sa mearga cat mai frumos posibil. Pot spune ca distanta ne-a apropiat enorm.In fiecare zi ma face sa ma indragostesc inca o data de el, si cred ca asta e secretul unei relatii frumoase, sa nu il iei pe cel de langa tine ca pe ceva sigur, (take him for granted), trebuie in fiecare zi sa il faci sa se indragosteasca iar si iar de caracterul tau, sa il surprinzi cu mici mici atentii(un biletel in care ii spui ca il iubesti, mesaje in care il lasi sa stie cat de dor iti e de privirea lui). Anyway in 4 luni ne mutam impreuna si abia astept sa vad ce ne mai rezerva viitorul, oricum ar fi stiu ca am facut alegerea corecta.
Din pacate eu am cunoscut dragostea adevarata.
Spun din pacate pentru ca iubirea mea pentru el era imposibila din cauza circumstantelor... Ne iubeam nespus, dar totul s-a dus. nu vreau sa ma stiu nimc de el, cu toate ca inca vorbim deoarece el era intr-o depresie insuportabila. dupa 2 ani inca ma iubea.
Acum sper ca este bine.
Eu am parte de asa ceva in momentul asta si sunt pe deplin fericita din orice punct de vedere
am realizat ca DRAGOSTEA ADEVARATA EXISTA si o intalnesti la cine te astepti mai putin si in momentul cand ai cea mai mare nevoie
Greu sa gasesti un baiat cu dragoste adevarata si sa stie cei aia o relatie si cum sa se comporte cu o fata.
anonim_4396 întreabă:
irina41099 întreabă: