Ofh. Nuj cum sa zic da si eu am fost indragostita de un baiat mult mai mare ca mine, doar ca nu era insurat. Va trebui sa stai o secunda, sa te gandesti bine daca il iubesti intr'adevar sau iti place foarte mult de el, datorita faptului ca e frumos. E foarte dificil. Fii mai explcita, mai exact ce a facut pentru tine.
Mor de el?
Adica ca in reclama aia la Rexona cand trece unu bun pe strada si toate fetele sar pe el si el isi ridica subratul si alea cad pe spate?![]()
Face multe pentru tine.Si va veni timpul cand iti va cere ceva in schimb.Si tu ametita de faptul ca iti da atentie(wow, mie
) il vei lasa sa faca ce vrea din tine condiderand ca de fapt e un fel de datorie.Nu te gandi la tine.Nici la el.Nici la nevasta-sa.Gandeste-te la ala mic.Nu merita si el o familie?
La 15 ani vezi lucrurile inca prin prisma unui copil. El, la 20 ar trebui sa gandeasca matur mai ales ca in curand va deveni tata! Daca te-ar iubi cu adevarat nu te-ar implica in aventura lui!
Nu inteleg un lucru el e insurat si e cu tine?! Daca e asa incearca sa te gandesti ca el are deja o familie, si-a creat un viitor si nu stiu daca tu ai un rol asa de important in viata lui pe cat o sa-l aibe copilasul care este pe drum si sotia sa.Ai 15 ani mai ai destul timp sa cunosti si alti baieti de care sa te indragostesti si alaturi de care sa te simti bine.Bafta
Nu stiu. is multe intrebari. Probabil s-a indragostiti de tine si nici el nu stie cum sa reactioneze, ce sa faca. S'a indragosttit de frumusetea ta de copil, de puritatea si inocenta ta. Va trebui tu sa vorbesti cu el, sa ii amintesti ca are o familie de care trebuie sa aiba grija si sa inchei relatia asta acum. Mai tarziu vei suferi si mai mult, asculta'ma! O sa te doara ca o sa te separi de el, dar e mai simplu sa o faci acum decat sa il iubesti si mai mult. El are o sotie, deci esti pe locul 2. Ai grija de tine. Pa! pa!
Ai fi o persoana demna de dispret daca ai face asa ceva. La ce sa ii strici omului viata? Nu te gandesti? Mai bine ramaneti amici, oricum esti mica asta e o dragoste trecatoare.
Gandeste. te nu ca sunt de partea altora dar copilul nu merita sa fie lasat fara tata doar pentru o aventura- gandeste-te. ca. el are 20 de ani si tu 15- in cel mai rau caz. te place mai mullt nu. iti spun eu... o situatie aproape ca asta am patit. o eu... Cu alex. are 20 de ani si eu 14. il iubeam. credeam ca si el dar DOAR MA PLaCE:si am sperat atata timp ca o sa fim impreuna. dar o data s. a imbatat. eram cu toata gashk. si am pplecat un pic mmai in colo si mi. a spus· acum ca sunt beat. stiu ce spun si spun adevaru. Te plac ( nu pot spune ca t yubesc) si eu nu ca nu vreau sa stau cu tine eu nu sunt ca fratele meu. sa stau cu o fata si sa profit. eu stau cu o fata dar dupa un timp- caut altceva la aceea fata ceea ce tu nu imi poti da (S*X) si decat sa suferi, mai mult atunci, mai bine ramanem fratziori (si m. a sarutat si gata) nimic mai mult
si acum. am realizat ca doar a fost o aiureala pentru ca toate fetele il placeau mult succes:X*
Logic nu! Nu te iubeste, ai 15 ani si el peste 20, este o diferenta foarte mare, mai ales ca e insurat, nu e logic ca isi iubeste sotia?
Nu gandesti?
Gandeste`te cum ar fi ca o pustoaica sa se indragosteasca de tatal tau si sa vrea sa-l desparta de mama ta. Oare tie ti-ar fi bine, ti-ar placea situatia asta, ti-ar placea sa ramai fara tata?
Te inteleg ca tu poate tii la el, dar nu te`ai gandit ca el poate te vede doar ca pe o distractie?
Am tinut si eu la un baiat care a fost "insurat" timp de 3 luni si cand se certa cu nevasta si ea pleca de la el, incepea sa`mi dea bipuri, dar normal ca doar isi batea joc pentru ca tinea prea mult la cea cu care era, chiar daca poate uneori nu se vedea lucrul acesta.
Mai bine lasa`l pe acel baiat, chiar daca o sa-ti fie greu la inceput. E mai bine asa.
Pai andreea dupa parerea ta ce e mai importat sa fie citez ''foarte frumos'' sau sa te iubeasca si el pe tine... iar daca asteapta un copil si mai e si insurat ce viitor crezi ca o sa ai tu cu asa baiat.parerea mea este sa nu mai ramai cu el. la 15 ani ai tot viitorul inainte si sa stii ca exista baieti ''foarte frumosi '' de varsta ta si fara astfel de obligatii. sper ca ti-am fost de ajutor:*
Aia nu e iubire... mai asteapta as cresti, incepi sa te maturizezi, inca esti o copila, scuze ca iti spun crutul adevar. traieste-ti viata, nu are rost sa te legi la cap inca, dupa 25 -30 ani mai merge, dar nu acum... oricum tu faci ce vrei, e viata ta, gandeste bine inainte sa faci ceva
Eu din cate vad cred ca ma iubeste si nu vrea sa afle lumea de noi pentru ca mie imi face cel mai rau. m-am gandit si eu la multe dar nu mi-am putut da raspunsul la intrebari
.(de ex:de ce m-a ales pe mine cand eu vad alte fete mai frumoase ca mine, de ce a vrut sa ma desparta de fostul meu iubit si in acelasi timp si cel mai bun prieten al lui, de ce a facut toate astea cand el e insurat, de ce mi-a spus ca ma iubeste si dupa cateva zile am aflat ca nevastasa e gravida si el mi-a confirmat asta, de ce imi trimite credit pe fiecare saptamana daca ma suna el tot timpul.de ce? astept raspunsuri
Parerea mea e sa il uiti esti tanara o sa ai multi iubiti care o sa fie frumosi si sa te iubeasca si in plus neinsurati.stiu ca tentatia e mare dar gandeste te inainte sa fie prea tarziu.ai grija de tine. pup