Dragostea adevarata nu o poti gasi prin experimente sau metode, ea ajunge singura la u, pe neasteptate, toata lumea mai devreme sau mai tirziu o gasesc, important e sa nu-ti pierzi speranta si sa mergi cu capul sus inainte!
Ai nevoie de ani si ani ca sa-ti gasesti dragostea adevarata. dragostea adevarata este aceea, pentru care simti ceva mai deosebit fata de celelalte experiente de genul asta.nu trebuie sa simti neaparat ceva cum vezi persoana respectiva, dar cu timpul o sa realizezi ce simti pentru el.sa-ti dau un exemplu:eu de fiecare data cand cica "m-am indragostit", de fapt de fiecare data am tinut la ei, dar asta e partea a 2-a, de fiecare data spuneam ca tin mai mult, de la unul la altul.nu se face asa, eram doar un copil cand spuneam "m-am indragostit", spuneam si eu asa ca sa ma aflu in treaba.
Salut alexandra!
Fii sigura ca atunci cand iti vei agsi dragostea adevarata vei sti ca el e alesul.Vei simti din instinct, din interiorul tau.Nu exista o reteta sa il gasesti.Trebuie sa astepti si la timpul potrivit il vei gasi.Bafta! :* >
Dragostea adevarata apare intr un moment din viata ta, insa nu se stie la ce varsta va fi. E acea persoana care te completeaza in tot ceea ce faci, te iubeste asa cum esti:cu calitati si defecte; ii pasa de tine tot timpu si stie sa fie alaturi si la greu, nu doar la bine. Ce-i al tau e pus deoparte! Multa fericire si un 2011 plin de realizari!
Pai dragostea adevarata o gasesti doar o data in viata.cand te indragostesti vei simti ca si cum stiai persoana respectiva de multa vreme simti ca ai face orce pentru ea ca nu poti rezista fara ea ca traiesti prin ea ca e aerul tau viata tha ca sunteti una si aceias persoana. draostea adevarata nu o poti gasi apare cand nu te astepti mai putin. dragostea e frumosa.pai eu de exemplu niciodata nu mi-am imaginat ca o sa o gasesc pe iubita mea si mai ales ca o voi iubi asa mult.(eu sunt fata si sunt lezby)neam cunoscut din intamplare acum vreo 9 luni. fata cu care era ea pe acea vreme era si cu mine impreuna deci acea fata se juca cu am2.la inceput eram rivale pentru ca nu stiam cum stau lucrurile dar niciodata nu credeam ca ma voi indragosti de ea ca o nebuna ea e dragostea mea adevarata.
Daca vrei sa agati ideei am o gramada dar daca vrei iubirea aia de se spune ca e adevarata, nu poti sa faci nimic...cind vine, vine, daca vine
Cauta pana gasesti, cu cat cauti mai mult, cu cat experimentezi mai mult, cu cat cunosti mai multe persoane; doar asa o poti gasi.
Pey cand iti gasesti un adevarat iubit trebuie sa de accepte asa cum esti! Bfta cole
Secretul: cauti cauti si iar cauti pana gasesti omul(boy) potrivit tie care sa te iubeasca sa te inteleaga sa te accepte asa cum esti
sa nu conteze ca esti urata imbracata sau numai stiu eu ce succes ale
Marica_2964 întreabă:
anonim_4396 întreabă: