Cam greu de definit...
As spune ca este un sentiment complex si inselator. Te poate ridica sau dobori, depinde de circumstante.Nu multi ajung sa o cunoasca cu adevarat, iar o parte din cei care au avut prilejul, o regreta.In oricare din cazuri, ceva ramane:o rana sau o stare de fericire. Oricum ai lua-o, dragostea te marcheaza.
Pai dragostea este nemuritoare si adevarata. din pacate foarte putini oameni isi gasesc dragostea adevarata.
Raspuns pentru rebela asta inseamna ca inca nu ai intalnit-o cu adevarat sau nu te-ai implicat indestul in a simti ceea ce reda cu adevarat dragostea.
Dragostea aha, este unicul sentiment care poate lega doua fiinte necunoscute pana la moarte.nu credeti ca suna mai bine asa.cu toate acestea rasp cistigat il dau lui,, nimic de spus" cu mesajul aceea nu este dragoste in cazul in care te desparti ci suferinta ai definit opusul dragostei.succes papa
Este trecatoarea atat pot sa -ti spun si este cel mai frumos sentiment pe care il poti simti vreodata
@ rebela - este trecatoare dar te marcheaza.pe mine cel putin
nu stiu, nici nu ar trebui definita
''o mare durere sa iubesti,
o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere
''
:-
"O nebunie temporara" asta este dragostea, numai ca la unele persoane de aici incep sa inteleaga cu totul altceva, ca dragostea este frumoasa, da chiar poti sa simti diverse "sentimente" cand esti cu o persoana, dar sunt trecatoare, sunt ca o ploaia de vara. Problema este ca eu nu cred in fidelitate, nu cred ca intr-o relatie de lunga durata cel putin unul din parteneri a tradat, si asta nu este frumos, si nu se numeste nici dragoste.