| Ingerash a întrebat:

Cineva mi-a spus ca atunci cand se rupe himenul va ramane o rana care o sa sangereze mai mult timp, e adevarat? si daca e adevarat cat timp o sa sangereze?

Răspuns Câştigător
| claus a răspuns:

Deci multe sunt doar simple mituri. sau pareri din auzite, din batrani sau mai stiu eu cum. himenul este o membrana. cand se rupe curge un pic de sange, dar asta nu mereu. 3 prietene pe care le-am avut nu au sangerat deloc:p
cantitatea de sange e infima. e vorba de picaturi in cele mai multe cazuri. nu sangereaza zile intregi nu iti fa griji. si in plus daca baiatul te asculta si te trateaza cu atentie, nu te va durea prea rau si te va face sa te simti bine. durerea e mica, dar placerea va fi mare apoihappy

4 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

In mod normal sangerarea este de moment, ca si cum te-ai taia la un deget, nu este abundenta, iar sangele este ''curat'', in cazul in care sangerarea dureaza mai mult este cazul sa mergi la un ginecolog.

| Pissy a răspuns:

Mai sincera sa fiu.eu mi-am inceput viata sexuala acum 8 luni.si in astea 8 luni am facut`o de 4 ori maxim.Nici in ziua de azi nu mi s`a rupt himenu`! happy

| Dydy_7659 a răspuns:

Asta cu sangeratul nu este o regula. Depinde de organism, unele fete sangereaza altele nu. Sangerarea este de moment dar si aici nu este o regula la unele poate fi o picatura la altele poate fi mai abundent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curge putin atunci dupa contactul sexual dar nu mult timp putin atunci apoi faci dus si gata in unele cazuri mai curg cativa stropi in urmatoarele cateva ore dar nimic abundent, la alte fete nu curge deloc sange