Interesanta intrebare si un subiect teribil de spinos!![]()
Moral, fata respectiva nu mai este virgina, desi un medic ginecolog va declara cu parafa si stampila ca e virgina, himenul ei fiind intact!
Dar virgina nu mai este, o stie si ea...si partenerii ei!
O povara psihologica de care greu va scapa.
Da ok iti dau dreptate, dar medicii considera ca o fata este virgina doar daca are himenul rupt nu? Totusi sensul cuvantului virgin/a este altul. E adevarat ca doar in cazul sexului normal se poate demonstra ca a fost practicat. Oralul si analul ies din discutie pentru ca nu pot fi demonstrate. Frumos spus cu povara psihologica, pentru ca e adevarat ca doar ea si ei (in cazul in care sunt mai multi) vor sti adevarul.
P.S. Multumesc de apreciere
Sunt dispus sa imi etalez cunostiintele dobandite prin forte proprii, in toate subiectele care provoaca o anumita curiozitate cuiva. Pot spune ca acel copil din mine cu sete de cunoastere nu a murit si in fiecare zi poti invata ceva nou si interesant. Este adevarat, greselile se platesc dar esentialul este sa inveti ceva din ele. Daca nu faci asta, degeaba ai gresit, degeaba nu a iesit ceea ce ti-ai dorit. Si oricum sper dintr-un anumit punct de vedere ca tot ceea ce spunem noi pe aici sa ramana infiripat in mintea noii generatii care in unele momente ma lasa cu gura cascata si total stupefiat.
Sa-ti traiasca
. Dar banuiesc ca atunci cand intervine vreo problema in primul rand cauta sa afle parerea si sfatul tau nu? Cum de altfel ar fi si logic pentru niste copii sa ceara sfatul parintilor mai intai. E oarecum un subiect TABU sa vorbesti cu parintii despre sex sau relatii dar eu asa am fost invatat de-a mea mama si in cazul in care am avut vreodata probleme, cu toate ca recunosc nu de natura extraordinara, am apelat la ea
You make me blush
. Sa fim seriosi e doar o placere mai mult. Si de vreme ce nu am activitate la locul de munca, momentan, stau pe aici. Cu toate ca in mare parte rad de bubui de ce pot debita unii, si recunosc din pacate ca sarcasmul il folosesc in foarte multe cazuri pentru ca nu ma pot abtine. Nici sa trec peste intrebare nu am cum. Sta in natura mea de a da o palma peste fata cui trebuie, cu toate ca nu e prea bine ceea ce fac
O persoana cu bun simt si educatie? Fenomen rar printre noi!
Da,faci teribil de bine,o mana de ajutor pe aici nu e deloc de lepadat, iar in ce priveste palma, poate ca venita din partea unui strain, prinde mai mult decat palma pe care n-au stiut s-o aplice parintii respectivului, atunci cand a trebuit.Moral,macar!
Spor sa ai si inima buna!
Deci:
stricto sensu: da, daca iei in considerare ca are himenul intact.
dar practic: nu, pentru ca sexul este tot sex, indiferent ca este vaginal, anal, oral sau mai stiu eu ce se inventeaza.
Daca nu a practicat si sexul in ureche, in nas si vagin este virgina dar nu complet!
Bună.
Cum să mai fie?
Dacă așa știe să se respecte, este direct problema ei.
Medicul ginecolog vede "fata" care practică sexul anal, anusul nu mai stă atât de închis!
Pa, pa.