| IAmWeasel a întrebat:

Credeti ca daca o fata ma ia uneori in pauza in brate(intr-un fel ii ia si pe uni colegi da pe mine de mai multe ori ) credeti ca ma place

>>Cel mai bun raps primeste funda

Răspuns Câştigător
| Andreea201012 a răspuns:

Pai cum sa iti spun sunt si eu fata dar de obicei fetele ia baieti imbrate ca sa o apere si sa ii ia apararea sau cine stie poate te place fundita:X

7 răspunsuri:
| 30stm a răspuns:

Daca te imbratiseaza mai deosebit atunci da

| OnnySky a răspuns:

S-ar putea sau s-ar putea sa te ia in brate in semn de multumire pentru ca ii esti prieten(amic)...

| Candice a răspuns:

Pai de ce nu o intrebi chiar pe ea? Dar ia-o usor, nu dintr-o data. S-ar putea sa inteleaga gresit mesajele pe care i le transmiti. Ia-o si tu in brate, glumeste cu ea, flirtati, trimite-i biletele in ora cu fel de fel de intrebari, o sa-ti vina tie idei happy

| TeoPT a răspuns:

Nu cred. Spune mai multe despre ea, așa nu îți poți da seama. Și mie îmi face una așa. Nu mă place, nu o plac, are prieten dar în pauze se mai dă la mine. Sec. Nu îți poți da seama doar din faptul că se dă la tine.
Baftă

| zelda a răspuns:

Nu stiu daca te place sau nu. Cert e ca ii face o anumita placere sa stranga baietii in bratelaughing.tu spre exemplu daca vrei sa stii atat de mult daca te place sau nu o poti intreba atunci cand te ia in brate ceva care sa-ti dea de inteles daca te place sau nulaughing. Scuza-ma daca am repetat.

| CucuBauContSters a răspuns:

Cred ac et simpatizeaza sau este Big Bitch!

| RyanGeorge a răspuns:

Te cauta de bani laughing