| IonGeorgica a întrebat:

Credeti ca e normal/acceptabil ca tinerii de 13-14 sa se sarute?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La varsta lor, da.Dar doar atat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Consider ca traim intro societate in care pur si simplu nu-si are rostul o asemenea intrebare.Fiiecare are dreptul sa-si organizeze si traiasca viata asa cum crede de cuviinta, bine inteles cu respectarea normelor etice si morale.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este normal sa se sarute prieteneste.

| sofisis a răspuns:

Daca nu se trece mai departe de un simplu sarut, da. E normal.
Problema e ca de la un sarut se incepe sa se vrea din ce in ce mai multe si asa ajung majoritatea copiiilor sa faca sex de la 14-15 ani.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Eu cred ca e normal sau ma rog, a ajuns sa fie normal. O gramada de copilasi de 13-14 ani pun in practica fantezii sexuale din cele mai diverse. Un sarut devine banal prin comparatie...

| Kriss96 a răspuns:

Cand ma gandesc la tineri de 13-14 ani sarutandu-se nu imi trece prin cap decat ca sunt infantili. Nu tine de normal/anormal, acceptabil/inacceptabil. Eu consider ca este copilaresc si infantil. Toata lumea vrea relatie cat mai devreme dar la 14 ani nu poti sa zici ca ai o relatie. Ai doar o aventura cu un baiat imatur sau doamne fereste cu un obsedat sexual. Din asta nu poate iesi decat o sarcina nedorita. Parerea mea e ca iubirea intre doi oameni nu are cum sa existe la 14 si de aceea e inutil sa te combini cu cineva doar de dragul de a zice ca ai iubit(a). E destul timp pentru asta mai incolo.

| Pufoseniiee a răspuns (pentru Kriss96):

Tu gandesti normal? Varsta potrivita in a te saruta este de 14 ani, dar draga mea, se saruta cand simte, chiar si la 17 ani, prima data. Zici ca traiesti in epoca parintilor. iteste si tu sfaturi ale medicilor care se ocupa cu bolile afectate dintr.un sarut si iti va arata ca este bine pe la 14 ani, ca sa ai experienta mai departe.

| Pufoseniiee a răspuns:

Da, este, chiar varsta de 13-14 ani este cea fireasca, dar nu forta fata, daca nici tu n.ai mai experimentat documenteaza.te si invatati amandoi. Succes!

| adeluna a răspuns:

Daca e momentul, locul di persoana potrivita da. Dar nu te stresa pe tema asta, primul meu sarut a fost la majorat, pur si simplu nu se ivise ocazia potrivita pana atunci. Cu alte cuvinte e normal, dar ni e musai happy

| AspirinaTha a răspuns:

Dc nu?

Întrebări similare