anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeţi că există persoana care să vă corespundă în toate simţurile şi trăirile emoţionale? Funda jos pentru cel mai bun răspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred, sunt sigura! Nu pot spune ca este persoana perfecta, nimeni nu este perfect, dar sufletul lui imi spune totul. NU vreau un Fat Frumos si atata timp cat te pretuieste, te iubeste exact asa cum esti, te face sa zambesti in fiecare moment, iti ofera intotdeauna o imbratisare calda, mereu te sustine si exista respect reciproc, nu are cum sa nu-mi corespunda in toate simturile si trairile emotionale.
Imi doresc atat : atunci cand ne privim in oglinda "sufletelor" (EU si EL) singura diferenta intre noi sa fie fizicul! happy
O seara faina in continuare si sarbatori fericite! happy

7 răspunsuri:
| erik a răspuns:

Nu stiu. un psiholog?

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Nu exista.Indiferent daca iti gasesti perechea in viata, ea va avea mereu ceva care sa nu-i placa la tine. Dar poti simti de fiecare data cand iubesti ceva magic chiar daca e temporar

| Douapunccteunics a răspuns:

Da de ce nu exista persoana perfecta pentru fiecare om fie urata, frumoasa, buna, rea, saraca, bogata etc. timpul le rezolva pe toate cauta si vei gasi bafta!

| heise a răspuns:

Chiar daca ar exista intotdeauna drumurile lor se vor separa la moarte.

| Oana14_6751 a răspuns:

Nu poate sa exite persoane corespunda cu toate simturile si trairile emotionar dar exista persoane care se corespunde cu majoritatea simturilor si trairilor emotionale
Sper ca ti-am fost de folos:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine exista si e logodnicul meu. Nici macar eu nu as fi putut sa mi-l imagnez asa de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc frumos happy
O zi faina in continuare si sarbatori fericite!