| DenisaMetal a întrebat:

Credeti ca sunt si oameni care alerga dupa aceea persoana speciala?

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Eu nu am alergat, am mers incet ca na, am astm. Oricum, merita sa pastrezi ceva incredere ca nu e lumea chiar asa neagra. "Testeaza" piata, ca sunt destui care cauta o relatie linistita, numai ca nu ies asa tare in evidenta ca restul fiintelor bipede care stiu doar sa strice numele de "om". Iti zice o persoana cinica pana la extrem ca inca merita sa nu lasi balta tot.

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Acea persoana,"'The One", poate fi un deziderat, pe care putini o gasesc, dar in final, in cautarea noastra, ne indragostim de oameni normali, cu defecte si calitati.Sigur ca vrem un barbat inalt, aratos, sanatos, cu ochii albastri, cu par bogat, suplu, cu avere, destept si in final alesul nostru este mai bondoc, putin chel, fara avere, cu ochii caprui... dar, ne adora, te vede cea mai frumoasa fata din lume, rade la glumele tale, te priveste cu adoratie si-ti soarbe cuvintele, o iubeste pe maica-ta si cele 2 pisici ale tale, nu face mofturi la mancare si te lauda ce buna bucatareasa esti...Asta este adevarata dragoste. El este "acel"! Si intre a adora pe cineva si a fi adorat, daca nu se poate sa fie amandoua, este de preferat sa fi tu cel adorat!

| Dizzydizz a răspuns:

Normal, dar este complicat pentru ca, cu greu iti dai seama care e si care nu acea persoana speciala

| yellowalien a răspuns:

Da, dar majoritatea care fac asta intr-un final raman dezamagiti...

| Doa'Do a răspuns:

Eu consider ca acea persoana speciala nu exista! Mereu cand gasesti pe cineva iti dai seama si de defectele lui. Dar iubindu-l, ii accepti defectele!

| smolnarkarina a răspuns:

Da si un bun e exemplu sunt eu si la final s-a intamplat cum a spus si @yellowalien.

Întrebări similare