Freud se refera la o categorie speciala ce o incadra in ce se numeste bisex, in lipsa constanta de afectiune din partea opusa sau din curtoazie fata de propria persoana, tind unele caractere umane sa dezvolte o afectiune temporara pentru acelasi gen, iar ideea o putem completa spunand ca nu este bisexualitate ci mai degraba un narcisism sexual fata de propriati persoana. (diverse motive, fie singuratate, fie complicatii neuronale cum ar fi auto-sabotatea in a oferi afectiune)
Oricum, este un subiect discutabil, din cate am citit din cartile sale, nu a reiesit exact daca vorbeste de o generalizare a observarii sale sau despre propria sa persoana, dar in "interpretarea viselor" reiesea ca explica despre viata sa din copilarie si acum avand informatiile necesare, isi auto-analiza comportamentul si il completa cu observatiile celor din jur
Cum să fim bisexuali cu toții? Eu spre exemplu sunt Apothi AroAce (deci atât apothiromantic, cât și apothisexual, aromantic precum și asexual).
Vreau să mă apuc de cărți de psihologie, încă n-am studiat-o. Până acum am citit doar cărți de literatură (clasică preponderent), atât proză cât și piese de teatru (dramaturgie, atât comedie, cât și dramă și tragedie) și câteva cărți motivaționale și de filosofie. Mai nou începe să mă intereseze psihologia și cărțile fastasy/SF (că tot e genul meu preferat de filme).
Poate îmi poți scrie în privat câteva recomandări, te rog. Știu că ești bine pus la punct fiindcă îți mai urmăresc postările, știam că te pasioneză psihologia.
Am facut poza curului meu dupa ce m-am ras, si am inceput sa imi dau laba gandindu-ma la fata de care imi place
ConradBarbarul1111 întreabă:
Emi_3041 întreabă:
PedoBarbie întreabă: