| RAY a întrebat:

Credeți că suntem bisexuali cu toți? Ai simțit atracție fata de propriul sex? Am mai citit și eu ce scria Freud

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Freud se refera la o categorie speciala ce o incadra in ce se numeste bisex, in lipsa constanta de afectiune din partea opusa sau din curtoazie fata de propria persoana, tind unele caractere umane sa dezvolte o afectiune temporara pentru acelasi gen, iar ideea o putem completa spunand ca nu este bisexualitate ci mai degraba un narcisism sexual fata de propriati persoana. (diverse motive, fie singuratate, fie complicatii neuronale cum ar fi auto-sabotatea in a oferi afectiune)

Oricum, este un subiect discutabil, din cate am citit din cartile sale, nu a reiesit exact daca vorbeste de o generalizare a observarii sale sau despre propria sa persoana, dar in "interpretarea viselor" reiesea ca explica despre viata sa din copilarie si acum avand informatiile necesare, isi auto-analiza comportamentul si il completa cu observatiile celor din jur

10 răspunsuri:
| MMP2000RO a răspuns:

Cum să fim bisexuali cu toții? Eu spre exemplu sunt Apothi AroAce (deci atât apothiromantic, cât și apothisexual, aromantic precum și asexual).

| Ambivert a răspuns:

Doar tu ești frate laughing

| RAY explică (pentru MMP2000RO):

Cati termeni ai folosit

| RAY explică (pentru Ambivert):

Eu de la serlift sunt asexual

| Ambivert a răspuns (pentru RAY):

Lasă că și eu am luat și nu am avut probleme deloc de la antidepresive, nici libido sexual scăzut, nici întârziere la ejaculare..nu pe toți îi afectează tratamentele.
Fii ce vrei tu, nu te obliga nimeni sa fii altceva

| RAY explică (pentru Ambivert):

Beta blocante, alea care sunbtieaza sângele, triticoco, aspartam+ oboseala, eu numai simt nevoia de nimic, doar concerta îmi dă că efect erectia

| MMP2000RO a răspuns (pentru RAY):

Doar pe cei 4 necesari ca să-mi prezint orientările, nimic în plus.

| RAY explică (pentru MMP2000RO):

Glumeam mann, cunosc despre sexualitatea umană citind cărții științifice, îți place pshiologia?

| MMP2000RO a răspuns (pentru RAY):

Vreau să mă apuc de cărți de psihologie, încă n-am studiat-o. Până acum am citit doar cărți de literatură (clasică preponderent), atât proză cât și piese de teatru (dramaturgie, atât comedie, cât și dramă și tragedie) și câteva cărți motivaționale și de filosofie. Mai nou începe să mă intereseze psihologia și cărțile fastasy/SF (că tot e genul meu preferat de filme).
Poate îmi poți scrie în privat câteva recomandări, te rog. Știu că ești bine pus la punct fiindcă îți mai urmăresc postările, știam că te pasioneză psihologia. happy

| AlexBarosanu a răspuns:

Am facut poza curului meu dupa ce m-am ras, si am inceput sa imi dau laba gandindu-ma la fata de care imi place