Incearca sa sa te gandesti la alceva.
Si mie mi s-a intamplat.dar am mers inainte si eram cu mintea pozitiva.Si stiam ca o sa imi gasesc alta fata.nu-i capat de lume
Incearca sa sa te gandesti la alceva.
Si mie mi s-a intamplat.dar am mers inainte si eram cu mintea pozitiva.Si stiam ca o sa imi gasesc alta fata.nu-i capat de lume
In general "dragostea" la prima vedere a ca si cum te-ai indragostii pe net. Nu e nimic sigur, te poate minti cu usurinta pentru ca tu il crezi Fat-Frumos fara nici un cusur. Mai bine ai renunta la el, da greu, dar nu are rost sa te bagi ca musca-n lapte intre ei doi. Nici tie nu ti-ar convenii sa ti se faca asa ceva asa ca mai bine lasa-l in pace. Puteti sa pastrati o relatie de prietenie ca intre...amici, insa cu cine alege sa-si petreaca viata nu cred ca poti influenta tu in vreun fel si ti-o repet: Nici NU ar trebui sa faci asta!
Dragostea la prima vedere este ca la aparate. Ai noroc, ai casit pe care trebuia. N-ai noroc te paraseste/profita de tine si numa te superi si te enervezi.
Eu nu cred in dragoste la prima vedere! Phaii ca sa il uiti iesi pe afara cu prieteni,fa cumparaturi, ask muz [dar nu mel triste], poti sa faci orice ca sa iti ocupe timpul si sa nu te mai gandesti la el! Si daca are prietena ce daca? crezi ca e ultimul baiat de pe pamant.lasa ca o sa gaesti tu un alt baiat care sa te merite
! iti spun eu : nu o sa fie usor sa il uiti, dar cu timpul vei reusi :*! pup
Bună.
Învață să nu mai lași sentimentele să te stăpânească, este ceva trecător.
Pa, pa.