| olecs a întrebat:

Cum convingi o fata sa iasa in oras cu tine?
PRIMUL RASPUNS FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| blingbling01 a răspuns:

Depinde in primul rand de modul in care o cunosti si in care discuti cu ea adica(mess, facebook, telefon sau va stiti "face to face").In primul rand nu ii spui adevaratul motiv pentru care iesi cu ea. Daca vorbesti cu ea pe facebook fa-i rost de id-ul de mess dupa ii faci rost si de nr de telefon. Unele vor iesi cu tine m-ai repede cu altele va dura ceva in orice caz tu zilnic incearca sa o contactezi intr-un fel macar sa ii zici un "buna" si sa o intrebi de "sanatate". Cu iesirea trebuie sa o propui tu nu sa astepti pe ea sa o faca si ii dai simplul motiv ca vrei sa va cunoasteti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru blingbling01):

Apropo, corectează textul sub aspectul scrierii

13 răspunsuri:
| gumaa a răspuns:

O intrebi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O convingi. Cred ca ai inteles. Hai, da-mi funda, doar ai zis ca dai la primul raspuns! Conteaza cat e de multumitor?

| JungleHell a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru,,LifeInABeautifulLight''. De convins o convinge dar el intreaba,, CUM''. Vrea sa vada niste explicatii, recomandari ca doar n-o avea experienta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru JungleHell):

Stiu ce intreaba. Dar eu obisnuiesc sa-mi bat joc de fundele lor big grin Mai ales ca intrebarea asta s-a tot repetat pe TPU. Si pana la urma, cand n-avea nimeni internet CUM se proceda? Ah, oamenii mai aveau o oarecare viata sociala in afara casei.

| JungleHell a răspuns (pentru anonim_4396):

Pfff...asemenea chestii nici nu prea se intreaba, se fac de unul singur ca doar asa se invata, la actiune, nu de la altul. Pe mine nu m-o invatat altul, dar omului daca ii e firca ca de razboi nah hai sa-l scoatem din impas. Cum se proceda cand nu era internet ai intrebat. Pai, viata era mult mai frumoasa atunci, oamenii nu pierdeau bovin tot timpul in fata monitorului (nu ma refer la tine sau la el) si erau sociabili. Acum se mira ca nu stiu sa agate. Da primul raspuns deci funda pentru tine. laughing

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Vorbeste cu ea, imprieteneste-te cu ea - doar nu ai vrea sa vina cu tine in oras daca nici macar nu ai vorbit cu ea cat de putin.
Discuta pe mess cu ea cateva zile si apoi o poti intreba daca are timp intr-o zi sa iasa cu tine in oras.
Daca te place va accepta, daca te refuza... asta e.
Incearca sa o intrebi cand are ea timp, nu neaparat cand vrei tu, asa arati ca iti pasa de ea si ii respecti opiniile.

| PsihopedagogCristinaM a răspuns:

Poti sa ii spui ca e o ''ieseala'' intre prieteni...si daca accepta se poate transforma super usor intr-o intalnire draguta

| Domiinic a răspuns:

Suporti cheltuialalaughingrolling on the floor. Daca vrea bine daca nu asta e inviti pe alta.laughing

| JungleHell a răspuns:

Nu exista o,, reteta universala'' care sa functioneze cu orice fata. Depinde mult de tipa dar si mai mult cum te vede ea. Luand in considerare faptul ca o cunosti de un anumit timp sa zicem, iar raporturile intre voi sunt cordiale, stai de vorba cu ea (sa presupunem ca la telefon, sau la ea in fata blocului), si in timp ce stati de vorba poti sa arunci,, bomba'' zicandu-i ceva de genul :,, Uite, eu am o idee, ma gandeam sa facem o iesire in oras, ne mai plimbam, poate mai vizitam si ceva interesant, sau poate mai dam de niste colegi/prieteni si sa ne distram.'' Sau: uite as vrea sa iesim la un suc sa mai discutam si noi mai multe/sa ne mai amuzam. Acum depinde si ce vrei sa obtii tu de la aceasta iesire. Deci pana aici e mai greu. Odata primita invitatia ea sigur isi da seama ca ti-e drag de ea si daca vrea iese daca nu, nu iese. La o asa incercare majoritatea cam vor sa iasa. De asemenea, odata iesita in oras sa ai si tu,, rezervate'' in minte niste restaurante, cofetarii, sau terase unde sa iesi cu ea, ca doar n-o scoti sa vada blocurile. Pana la urma toata treaba e sa ai tu curaj sa stai de vorba cu ea, sa nu fii disperat, daca nu poate sa nu vrea in ziua respectiva, sa n-o iei la,, anchetat'' de ce nu vrea ca toata viata ai timp s-o mai inviti. Ca s-o convingi sa iasa nu-ti trebuie BMW X6 sau ceva de genu, ci sa stii sa vorbesti. In ceea ce priveste aspectul ai grija sa arati impecabil. Sa nu te mai plictisesc cu teoria: vorbesti cu ea pur si simplu si o inviti, ca doar va duceti in oras nu in padure. N-are rost sa-ti recomand ce s-ai spui exact ca s-o convingi, pentru ca asta vine de la sine in functie de cum evolueaza discutia. Toata treaba e sa vorbesti, nu sa stai cu mana intinsa. Ok?

| Bogdan19999 a răspuns (pentru JungleHell):

Aii de capu' meu rolling on the floor nenea..nu suntem la ora de lectura laughing))

| JungleHell a răspuns (pentru Bogdan19999):

laughing Normal ca nu suntem la ora de lectura, dar am dat asa raspuns lung macar sa se lamureasca omul ce e de facut. Asa daca-i raspunzi in doua randuri iar te bombardeaza cu alte intrebari. La o asa intrebare trebuie ceva detalii. Ce-am scris eu aici e putin. Ca altii nu se chinuie nici sa citeasca macar o carte (eu am sute la activ), e problema lor. Daca nu stii cum sa convingi o fata sa iasa, exista si literatura pe tema asta. Deh n-am citit-o ca n-am nevoie de genul asta...eu prefer literatura horor. Acum...la lectura cu voi rolling on the floor.

| xntz4raven a răspuns:

Fii tu insuti, arata-i ca vrei sa iesi cu ea in oras, ca vrei sa o cunosti mai bine. Depinde daca va cunoasteti adica fata in fata alea alea iti va fi mai usor. ii spui sa mai vorbiti., daca e doar o tipa agatata de pe facebook fii tu insuti, fa-o as se simta bine din ce vorbeste cu tine si cauta subiecte pe care ea le prefera. ascult-o si in cele din urma va accepta sa iesiti. Alta cale daca aveti prieteni comuni aranjeaza o ieseala asa in mai multi si vei avea sanse mai mari. Fundita?big grin