Nu cred ca exista dragoste de la prima vedere. Cred in schimb ca poate sa apara o atractie puternica atunci cand vezi pe cineva pentru prima data si in conditii bun atractie se poate transforma in iubire...
Nimeni nu e perfect, mulţi se ascund şi tind să creadă că relaţia lor e "perfectă" când persoanele de lângă nu sunt ceea ce par a fi. Sunt puţine "cazuri" când se poate vorbi de iubire, în adevăratul sens.
Da, depinde şi după cine te uiţi, dar dezamăgirea apare mai în majoritatea relaţiilor, mai devreme sau mai târziu. Să nu mai vorbim de compromisuri, minciuni care duc la o relaţie târâtă practic
Nu e neaparat dragoste, ci atractie. Nu te poti indragosti pe loc de cineva asa de usor, dar te poti simti atras de persoana respectiva. Daca legatura este mutuala se poate ajunge la dragoste.
Multi o confunda pentru ca nu stiu ce este dragostea in adevaratul sens al cuvantului, iar pentru cei care relatia a durat toata viata este coincidenta. Coincidenta ca ai fost pe aceeasi lungime de unda cu persoana de care te-ai simtit extrem de atras. Conceptul in sine vine din astfel de relatii. Dar multi il utilizeaza diferit/gresit. Dragostea la prima vedere sa aplica pentru cei care relatia a durat toata viata sau foarte mult timp.
FrumoasaTa întreabă: