anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi dau seama daca ma vrea pe mine sau doar o noapte cu mine?

7 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sun foarte multe lucruri care te pot ajuta sa afli asta... Trebuie doar sa deschizi ochii... si sa-l observi... Iti poti da seama dintr-o privire daca te vrea pentru sex sau simte ceva pentru tine... Imi spusese un prieten mai demult ca... un tip care vrea doar sex de la o fata insista timp de o saptamana, iar daca nu primeste o lasa balta si tipa va deveni in cercul lui de prieteni una care "se lasa greu"... Dragostea se demonstreaza in fiecare zi, prin gesturi foarte marunte... Faptul ca... dai un telefon sau trimiti un mesaj sa vezi ce mai face persoana respectiva... O imbratisare calda. un sarut tandru... sunt nenumarate semne. Deschide ochii si uita-te la ele (daca exista).

| anaid a răspuns:

Nu poti...de obicei baietii care vor ceva anume de la tine (sau fetele)stiu sa joace foarte bine teatru si nu iti poti da seama ce vor de fapt.Liviu...nu o sa astepte el 3-4 luni daca vrea sex, o sa caute o prada mai usoarawinking

| Encore a răspuns:

Daca iti cere asta dupa o saptamana de cand esti cu el thinking
E posibil sa vrea doar asta sau sa stea doar cu tine pentru asta...
Daca sta mai mult de o luna fara sa vrea asta nu cred ca sta pentru sex cu tine

| Ben. a răspuns:

Fa proba!

| cîrne a răspuns:

Conteaza? oricum si tu vrei.pai daca nu ai fi si tu predispusa sa cedezi asa usor, nu ti-ai mai pune intrebarea asta.lasa-l s-a astepte vreo 3-4 luni si ai sa vezi daca vrea si altceva de la tine.insa ma indoiesc

| cîrne a răspuns:

Scuze, vrusei sa scriu"sa astepte"

| unbaiat a răspuns:

Dupa ce-i faci UE te uiti in ochii lui.