| gynigger a întrebat:

Cum imi fac si eu o gagica. Am 17 ani, 1, 59m si 75kg(mi se vad putin patratelele), sunt foarte destept(am intrat cu cea mai mare medie din clasa la liceu(ltm sighetu marmatiei, 7, 25 media), le cumpar fetelor cadouri de ziua lor si le complimentez constant, dar ele ma considera doar un prieten, insa eu stiu ca ele ma vorlaughing. Fetele spun ca vor loialitate, dar ii aleg pe baietii cu blugii sub cur si care se dau pe smecherii apoi plang cand ii lasa si vin la mine sa se planga. Ultima data cand am incercat sa vorbesc cu o fata in moduri mai interesantelaughing, a fost la un gratar unde am incercat sa o sarut pe una care a dat o palma si m-a zis la gagicul ei, care a zis ca ma bate, dar cand m-a vazut a inceput sa tremure, pentru ca stie cam inceput sa fac box si dupa 2 luni de antranamente maiestrul a zis ca face campion din mine. Cum fac sunt foarte disperat?

3 răspunsuri:
| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Și eu la vârsta ta îmi doream iubită și eram în aceiași situație, de a fi refuzat.
Nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. Încercați să hrăniți cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/
Și mai există și riscul natalității! Doamne ferește să aveți copii! Vă implor, nu faceți greșeala asta! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să jucați la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! Informați-vă mai bine despre antinatalism înainte să faceți un pas așa mare, căutați și păreri contra natalitate, ca să fiți pe deplin informați. De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? https://www.reddit.com/......g_up_some/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Nu trebuia să încerci să o săruți fără consimțământul ei. Și de unde știi că fetele te vor? Dacă te-ar fi vrut, nu te-ar fi refuzat.

| 9PM a răspuns:

Daca te baga in zona prieteniei ( friend zone ) nu te vor să știi! Lor nu le plac băieții care le fac complimente,care sunt mereu disponibili pentru ele și le dau numai replici siropoase.
Din ce am văzut eu,ele sunt atrase de golani, de cocalari, de băieții mai agresivi și populari. Băieții și bărbații foarte inteligenți ajung in zilele noastre izolați după o vârstă, nu își găsesc locul in societate. Cu cat ești mai inteligent cu atât numărul prietenilor e mai restrâns. Ele nu caută băieți deștepți, ii considera plictisitori! Ele caută adversitate și acțiune, adrenalina, și să le pui într-o lumina buna.