Nu poti. Mai bine strange bani si cumparati tu
Dar daca nu sunt de acord acopera cumva sa nu vada
Ma nu ii obligi u esti mik si nu te lasa daca erai mai mare de lasa eu am si ma lasa il am de 2 ani dar acum depinde de parinti
Daca incepi cu obligatul si chestii de genu nu reusesti nimic,parinti se conving si aici cu masura,ne trebuie sa strigi la ei sau sa le reprosezi ceva,le vorbesti frumos si calm,spune-le de ce vrei acel cercel si explica-le ca nu patesti nimic,nu o sa ai nici o alergie sau ceva de genu, eu zic sa alegi unc ercel medicinal si sa le spui parintilor ca nu e nimic grav, bafta si fii cumintel cu parintii
Nu trebuie sa-ti " obligi " parintii trebuie sa-i rogi si sa-i faci sa-ti inteleaga dorinta.
Le spui ca nu e asa mare chestie pentru ca atunci cand te vei plictisi de el il scoti din ureche si gaura o sa se astupe, deci nu iti va ramane pe viata cum ramane un tatuaj.
Le explici ca exista metode sterile in ziua de azi si sunt cerceii aceia medicinali care nu costa nici prea mult si nici nu te infectezi.
P.S : Explica-le cu frumosul in asa fel incat sa-i convingi si sa le demontrezi ca chiar meriti acel cercel.
Sper ca ti-am fost de ajutor