Întrebare recomandată | Horan392 a întrebat:

Cum impresionezi un baiat cu lucruri simple?

40 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Frumoasa intrebare!
happy
Important este ca nu stim niciodata ce poate considera un baiat, lucruri simple...
Daca il atragi, pana si mersul tau il va impresiona, si felul cum iti apleci capul sa-l asculti, curbura gatului tau cand privesti uimita un nor pe cer sau pulsul abia simtit care se zbate intr-o vena mica pe gatul tau...vezi? Nici nu te asteptai la asta...
happy
Experientele lui pana la tine,nu au avut nici o legatura cu persoana ta,asa ca tot ce faci e o surpriza pentru el. Drept pentru care,lasa-te descoperita bucatica cu bucatica si fii intotdeauna tu.
Cu zambetul tau,cu felul tau voios-rusinat de a fi,cu stinghereala primelor batai de inima si a primilor vostri pasi de mana,cu rasul tau fericit la glumele lui,cu privirea ta care spune multe,desi gura iti ramane muta, tu, exact asa cum esti!
O fata e un spectacol intreg si cine are ochi de vazut, are si inima de iubit, sa stii!
happy

| RAY a răspuns:

Eu cred ca prin sinceritate impresionezi orice baiat parerea mea orice baiat care vrea ceva serios ala care vrea sex prin imbracaminte cat mai putina

| neutrino a răspuns:

Cu putina inteligenta si mult sarm.

| Jipa95 a răspuns:

Buna! happy Ca sa poti impresiona un baiat cu lucruri simple, mai intai ar trebui sa stii ce pasiuni are. Daca ii plac joarte mult jocurile video, discutati mai multe pe tema asta, fotbalul, orice lucru dinacesta ii poate starni interesul! happy

| Duucu a răspuns:

INTELIGENȚĂ,de la ea vine totul. De la inteligență vine frumusețea, bunul gust, forma fizică, umorul...

| mont a răspuns:

Un zambet, o invitatie la un suc, o discutie despre un hobby al sau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplitatile zambetele si naturaletea de mai sus sunt un fel de a spune: daca vrei sa ma impresionezi trebuie sa porti tocuri de 12 centimetri iar daca nu stii sa mergi pe ele sa stai numai acasa si sa iti samponezi parul in fiecare zi.

| Happyjump a răspuns:

" Frumusețea unei femei nu sta in hainele pe care le poarta ci in zâmbetul ei"

| IFlorin97 a răspuns:

Cum au spus si ceilalti si sa nu iti pese de ce cred ceilalti.

| corhaz a răspuns:

Un zambet cel mai simplu lucru

| SeeDifference a răspuns:

Iubit sau prieten?
Iubit:
-il saruti
-ii spui cat de mult il iubesti
-il iei in brate
-il ti de mana
-esti langa el
etc
Prieten:
-il iei in brate (ai grija sa nu-i creezi iluzii)
-discuti cu el
-mici cadouri (depinde)
-il inviti la un film, cafea, suc...
etc

| Emmett a răspuns:

1) Intri in discutie cu el.
2) Zambesti.
3) Te uiti in ochii lui.
4) Incearca sa creiezi o prietenie cu el.
5) Comporta-te normal(cel mai important pas).

| MrAnonym a răspuns:

Zimbet,contact vizual.

| AsTheLove a răspuns:

Draga Horan392,
Nu trebuie sa faci anumite gesturi sa impresionezi un baiat.Ei sunt destul de modesti...Zambeste-i natural, razi cand ceva ti se pare amuzant, spune-i ca e dragut(dar sa simti ca asa e), arata-i ca-l placi mult!
Sper ca te-am ajutat!
AsTheLovr :*

| Madallina3 a răspuns:

Doar fii tu insati! :*

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna!
Incearca sa fi cat mai naturala! Nu te da drept cineva ce nu esti. Il poti vraji repede cu simplitate,naturalete,privire si zambet. Nu sunt multe de explicat,mai pe scurt fi naturala, comporta-te ca si cum ai vorbi cu cineva obisnuit, da informatii necesare, dar totusi pastreaza mister in cuvinte cat si-n privire si esti gata! O sa te placa din prima, daca stii cum sa folosesti termenii de mai sus!
Bafta si o zi faina! :-)

| AleAlexandraIdk a răspuns:

Fi tu insati, o sa-l impresioneziwinking

| Balanica12 a răspuns:

Un zambet e cel mai frumos lucru pe care-l faci pentru un baiat.

| PentruCaAutomobile a răspuns:

Fii zambitoare happy

| RockForALongLife a răspuns:

Foarte repede : D

| CRITEL5 a răspuns:

Zabesti si te porti natural cu el, il faci sa iti spuna secretele lui, sa nu fi mereu de acord cu el, pentru ca el crede ca esti plictisitoare si te dai la el.
In primul rand sa fi vesela si zambitoare.

| Raluka21 a răspuns:

Cele mai frumoase si simple, dar totodata complexe lucruri vin din inima. happy Nu trebuie sa te straduiesti foarte mult, deoarece, daca il iubesti, toate astea vin din inima. Cel mai bine este sa fii tu insuti. Nu cred ca vreun baiat va fi impresionat mai mult de lucruri materiale, decat de un simplu zambet, un simplu sms/apel de buna dimineata sau noapte buna. In ziua de azi nu prea mai exista fete... uhm sa zicem de treaba. Ele vor cauta baieti cu bani etc. Insa tu il poti impresiona prin simplitatea si naturaletea ta, prin dragostea si grija pe care i-o porti. Si nu uita ca nimeni nu-ti poate da sfaturi in care sa-ti spuna exact tot ceea ce trebuie sa faci, in viata reala nu poti da neaparat copy/paste lucrurilor pe care niste oameni ti le spun prin intermediul tehnologiei. Deci fii tu, incearca sa te porti cat mai frumos, sa-l alinti, etc. Desi baietii nu recunosc, adora chestiile astea. big grin Sper ca te-am ajutat intr-un fel... succes si o zi buna! :*

| EmsityProtocol a răspuns:

Ce ciudat e că doar fetele răspund la întrebare :]]]

| FANUUU a răspuns:

Fortzeaza un zambethappy

| Harley007 a răspuns:

Fii asa cum esti! Nu e nevoie de prefacere sau falsitate pentru a atrage un baiat bun! Succeshappy

| Allyx3 a răspuns:

Fii tu happy

| draghinandraandra a răspuns:

Sa fii tu insuti

| LuiLulubell a răspuns:

Fi tu insuti.Nu te stradui sa fii ceea ce nu esti! Fi naturala,zambeste-i, asculta-l cu interes cand iti povesteste ceva, fi feminina(nu vulgara), nu ii povestii de fostii tai, o sa creada ca traiesti in trecut sau ca inca iti mai pasa de vreunul din ei.Ii poti povesti doar in cazul in care te intreaba.Nu in ultimul rand, vorbeste-i frumos, nu injura si fi langa el cand are nevoie. Ofera tot ceea ce iti doresti sa primesti la randul tau.

| AlkataZ a răspuns:

Simplu.
Lasa machiajul deoparte.
Daca acel baiat te place, te vrea fara tonele de glet de pe fata sau mai stiu eu cu ce prostii va mai dati

| KatalIn153 a răspuns:

Afla ce ii place foarte mult si intra in discutie cu el despre acest lucru,,,...

Întrebări similare