| luciannicolae95wow a întrebat:

Cum iti dai seama ca o fata te minte,te joaca pe degete, nu este sincera cu tine? Care sunt semne de luat in serios,gesturi? Am avut o experienta zilele astea, m-a mintit in ultimu hal. Nici acum nu regreta nimic, nu-si cere scuze.

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum iti dai seama ca o fata te minte,te joaca pe degete, nu este sincera cu tine?
asta e o intrebare foarte buna, iar ca sa isi raspund nu stiu,in ziua de azi sunt foarte multe manipulatoare,ipocrite,perverse,mincinoase, personal nu stiu daca exista fete serioase,sincere in ziua de azi,daca dai de vreuna sa imi spui ok
Care sunt semne de luat in serios, gesturi?
unele joaca teatru man, isi plang, stiu sa minti, face filme cu tine, scene asa bune demne de telenovele, stiu sa te manipuleze emotional, multe sunt psihopate https://ro.wikipedia.org/wiki/Psihopatie
Am avut o experienta zilele astea, m-a mintit in ultimu hal. Nici acum nu regreta nimic, nu-si cere scuze.
daca duc lipsa de empatie cum sa isi ceara scuze? fetelor le place drama, badboys, vagabonzi care le mint care le face sa sufere sa stii asta de la mine

| luciannicolae95wow explică (pentru RAY):

Exact asta cred si eu, eu am fost prea sincer, deschis la orice cu ea, imi faceam griji din orice pentru ea. In ziua de azi a minti a devenit o calitate si sinceritatea defect.

| RAY a răspuns (pentru luciannicolae95wow):

Chiar una foarte mare, toti profita de ia si isi bat joc de tine

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Expertule))

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Expert? si eu recunosc ca sunt de multe ori păcalit de fete, noroc ca am o surioara buna care imi deschide ochii mereu in privinta fetelor

Noroc de ea))as fi vrut si eu un frate

Eu sunt cel norocos ca am ocazia sa vorbesc cu ea, nu ai tu baieti in lista ta de prietenii?

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cati ani are fata!
Daca este micuta, este normal sa se joace cu tine, ca habar nu are ce vrea si ce nu vrea, fiind incapabila sa discearna daca face bien sau rau.

| mihai69 a răspuns:

De ce să-şi ceară scuze? Că a fost şmecheră şi a ştiut să te fraierească?!?
Astea-s muierile, învață să trăieşti printre ele! Data viitoare fii tu cel care profită!

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Astea-s muierile, învață să trăieşti printre ele! Data viitoare fii tu cel care profită!
Corect, asa e cel mai bine, dar daca stai printre ele devi misogisn, in fapt si ele sunt misogine unele cu altele

| PersonajFictiv a răspuns:

Trebuie sa te uiti la faptele ei cel mai mult, nu doar la vorbele ei.
Sa vezi daca ceea ce spune = ceea ce face ( stiu ca nu e usor,unii sunt din aia paranoici care deduc ei ca fata minte dar nu minte,altii sunt naivi si cred totul, nu e bine sa fii in nicio extrema ).
Ideea e sa isi ceara scuze si sa se schimbe, depinde si de ce fel de persoana vorbim aici totusi, depinde pana unde a ajuns cu minciuna, depinde ce fel de minciuna, etc.

| Necunoscut112 a răspuns:

Spune-i că nu poţi fi cu o mincinoasă. Dacă tot nu îşi cere scuze, nu dă doi bani pe tine şi pe faptul că te-a rănit. Dacă treci cu vederea pur şi simplu fii convins şi împăcat că te va minţi in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte greu sa-ti dai seama)))avem un talent inascut

Corect asa e, adevarate actrite

Bineinteles

Ba da, ma rog majoritatea doar amici, dar un frate e altceva

Pai imi este frica daca ma indragostesc de ea ne cunoastem prea bine ca sa fim impreuna plus ca are iubit dar stiam asta, trebuie sa ai grija ca sa nu simti iubire fata de respectiva persoana

Mda.Deacord cu tine.Numai ca eu ma refeream la un frate adevarat, o ruda de sange)), nu un prieten de sex opus

Pai si fata asta tot prietena de sex opus e

Mda.M-am prins.

| sweetangels a răspuns:

Asa fac si baietii. greu gasesti un om de calitate in ziua de azi. toti vor sa le fie lor bine, si daca asta inseamna ca calce pe cadavre o fac. nici eu n-am putut intelege cum unii pot fi atat de egoisti. daca iubesti, risti sa nu fii iubit la randul tau, daca esti sincer, vei fi tu cel mintit, si asa mai departe. dar daca dai de o persoana buna, nu iti bate joc de ea! mai exista si minuni!

Răspuns utilizator avertizat
| Yon1470 a răspuns:

Minciuna are picioare scurte!

| MissJJ a răspuns:

O fata te joaca pe degetele atunci cand ba e calda, ba e rece. Acum te vrea, mai tarziu te respinge, iar apoi te vrea iar.