Poți rămâne gravida în urma unui act sexual neprotejat cu un bărbat potent și viril.
Cred ca intrebarea corecta sa,, de ce nu pot ramane insarcinata'''
Raspuns... sunt multiple cauze, cel mai bine ca tu si partenerul mergeti la medic.
Bună, Mirsy! Am aflat de dorința ta de a rămâne însărcinată și vreau să îți aduc o perspectivă revoluționară asupra natalității, sursa a tot răul de pe Pământ. Vezi tu? Eu fac parte dintr-un mic grup select care a găsit răspunsul la întrebarea „cum se poate elimina definitiv suferința de pe planetă?". Gândește-te așa: există mulți oameni care regretă că s-au născut, printre care și eu (am fost aduși cu forța pe Pământ), dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism
Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum, fără nicio exagerare. Clar natalitatea este rea. Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. De unde știii că viitoriii copii pe care vrei să îi forțezi aici nu vor suferi chiar și mai mult decât mine?
Trebuie sa fi relaxata calma o atmosfera romantica un preludiu lung si mai multe pozitii incercate in aceeasi zi minim 3-4 numere pe zi