| Tzygy a întrebat:

Cum pot "sa bag o fata in patu meu"? Ea fiind innebunita dpa mine, insa sunt aproape sigur ca nu ar dori straight face!, please raspunsuri serioaselaughing! MsK! >:

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai fa-o sa-si doreasca. Iti spun cum era sa ma convinga pe mine un tipul pe care-l iubeam(eu n-am cedat pentru ca ne-am certat, dar daca o mai tinea asa nu mai rezistam).

Incepi sa-i bati apropouri, spui chestii gen "O sa te simti foarte bine" sau "Mori de placere" si chestii de genu. O tii asa vreo saptamna apoi ii zici ca nu vrei s-o faci cu ea pentru ca va suferi ea mai mult dupa(asta daca e virgina, si in fine iti zic din experienta ca prinde incredere in tine). Apoi ii zici ca nu are niciun rost, sa ramaneti amici. Nu mai vorbesti cu ea iar vreo saptamana si apoi ii dai un sms sa va vedeti. O duci intr-un loc mai ferit si incerci s-o faci sa-si doreasca. Ea are deja incredere in tine ca nu-i vrei raul. O exciti, dar te opresti inainte de sex si-i spui ca te-ai simtit foarte bine, ca vrei sa fii cu ea. Apoi mai vorbesti cu ea(o suni tu mai des) si ii zici ca ti-ai dori mai mult si ca oricum nu o sa o parasesti dupa. Si eu cred ca va ceda. Chestia e sa te joci cu mintea ei, gen azi te vreau, maine nu mai vreau si tot asa.

Nu e frumos ce te invat, dar na...

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Din ceea ce ai spus tu, eu personal inteleg ca vrei sa-ti bati joc de ea.Sa-ti spun si de ce? Pentru ca sustii cu tarie, ca e innebunita dupa tine, si nu ai spus ca ai o relatie cu ea, ci doar ca vrei sa o ai in patul tau.Iti sugerez sa te lasi de meseria asta, pentru ca nu o sa accepte.

| Libelle a răspuns:

Bai mi-e scarba de baietii ca tine
si cica sa mai iubesti pe cineva, si sa mai ai incredere. Unii nu stiu decat sa profite.
Luminao-ar Dumnezeu pe fata aia sa vada ce podoaba iubeste.

| Libelle a răspuns:

AnDrEUTZAloveDumy
Inteligent jocul asta cu mintea.
Nici n-as zice ca esti fata.Chiar interesant.De tinut mintewinking

| doroteea a răspuns:

O sustin pe dyya straight face

| anyia a răspuns:

Omule bun sau nebun, daca ea nu doreste acest lucru ai de gand s-o obligi?
Sa fim seriosi, ce rezolvi cu asta?!
Daca esti convins ca ea e ''inebunita dupa tine''(iar daca vrei ''s-o bagi in patul tau'' ar trebui sa fii si tu ''innebunit'' dupa ea) asteapta sa aveti o relatie stabila si incearca s-o convingi ca esti un tip de treaba si ca n-o sa regrete ceea ce va face.
PS:mai corect e nebuna dupa mine nu ''innebunita dupa mine''... dar ''limbile romane e multe si e grele''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi-i si tu ca n-are sens sa asteptati atita pentru ceva care va ajunge pina la urma tot in patul tau.

| Paddawa a răspuns:

Pai, daca ar fi sa o bagi cu forta sau imbatand-o, ai avea probleme. Pur si simplu intreab-o daca ar vrea. E cea mai buna varianta! Asa ai sti sigur daca vrea sau nu si ai sti ce sa faci in continuare.