Merci!
Cu placere!
Pai eu sunt din zodia sagetator! As putea sa iti spun cate ceva, dar nu neaparat generalizat! Ca exemplu, imi plac lucrurile romantice(stii tu, chestii de genul: trandafiri rosii, saruturi in ploaie) Dar, noi sagetatorii suntem niste zodii mai impulsive, si ne indragostim foarte repede! Acum nu pot sa iti dau foarte multe sfaturi pentru ca nu o cunosc pe acea fata, dar ai putea incerca sa vorbesti cu ea, si luand-o pe ocolite, vei vedea daca te place(de exemplu, mie cand imi place de un baiat, incep sa imit cum scrie, folosesc "
,
,
" Ai putea sa inceri si varianta asta, iar daca nu iti iese, eu zic sa vorbesti deschis cu ea, cred ca ar aprecia daca ai fi sincer! Succes! :*
Nu cred ca are vreo legatura zodia. Fii tu insusti si daca te place asa cum esti e bine daca nu si incerci sa te schimbi doar ca sa te placa nu faci bine deloc. Bafta
De ce crezi ca nu o sa fac bine daca o sa ma schimb ca sa o fac sa ma placa?
De ce crezi ca nu o sa fac bine daca o sa incerc sa ma schimb doar ca sa ma placa?
Pai nu se merita sa te schimbi pentru nimeni cine merita nu te pune sa te schimbi ci te place asa cum esti
Zodia nu conteaza nici in proportie de 5% copii sau chiar deloc- in fine daca vrei sa cuceresti o fata n-ai nevoie de farmec, ea trebuie sa te placa asa cum esti - daca ei ii plac tipi cu parul lung te apuci acum sa-ti faci extensii
pe bune...
De ce sa cu ceresti o fata in zodia sagetator si sa nu cuceresti o fata, punct? ai impresia ca asta au vreo relevanta in viata de zi cu zi? hmm, interesanta abordare. pai, ca sa-ti raspund in acelasi mod in care e pusa intrebarea, depinzand de ce zodie esti tu, fa o asociere cu sagetatorul. jur, e chiar amuzanta intrebarea. numai bine
Poti sa intri aici http://www.eastrolog.ro/cum-seduci-femeile/profil-femeia-sagetator.php.
Funda?
Ma prietenash sa iti explic cum sta treaba, niciodata nu se va pune problema pe zodie ca sa stii si tu
Trebuie sa fi tu insuti in prima faza, nu te da drept altul sau vrajeli din astea ca nu o poti duce pana la sfarsit. Trebuie prima data sa fi in anturajul ei, sa stai cu ea, sa ii arati ca iti pasa de ea cand are probleme si restul, iesi cu ea mai des, te aproprii de ea, pari asa mai timid cand vorbesti cu ea si vrajeli, te inrosesti
Asta face o fata sa creada ca iti place de ea si esti timid
Si stai chill ca astea sunt sfaturi, nu ai cum sa intelegi o fata
Multa bafta.
In nici un caz nu conteaza zodia, dar daca tu tot esti asa convins cauta niste caracteristici ale zodiei si ale ochilor ei. spune-i multe complimente si fii tu pentru ca o sa te placa asa.succes. funda?
Zodia eu zic ca conteaza mult, deoarece arata felul de a fi al unei persoane
Fetele sagetator pot fi de 2 feluri ori timide (ca mine ) ori foarte impulsive, dac e genul timida ai grija cum vorbesti deoarece iti poate vorbi foarte arogant din cauza asta.