anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa ma despart de un baiat fara sa-l fac sa sufere?
E dragut,nu fumeaza si nu bea (dacat la petreceri in rest nimic) dar devine repede gelos ieri vorbeam cu un coleg si cand ne-a vazut mai avea putin si-l lua la bataie!
il iubesc dar nu stiu ca sa mai fac! Am incercat sa-i spun ca vreau sa ma despart de el dar de fiecare data face cate ceva(trandafiri si tot felul de cadouri) am incercat sa nu-i raspund la message si la telefon mi-am sters accountul de facebook nu mai intru nici pe mess si nimic si il evit la scoala. Ce sa mai fac?
Un raspuns va rog.

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te gandesti bine daca vrei sa faci acest lucru cu adevarat pentru ca mai tarziu sa nu suferi de alegerea pe care ai facut-o acum.Stii ca exista si o vorba"pretuim o persoana doar dupa ce am pierdut-o" de aceea iti spun daca esti sigura sa faci acest pas.Ai putea sa vorbesti cu el si sa ii spui sa isi schimbe comportamentul si sa numai exagereze cu gelozia pentru ca nu are de ce.
In schimb daca tu vrei cu adevarat sa pui punct relatiei il poti invita undeva sa vorbiti,este de preferat sa vorbiti fata in fata nu pe mess, tel etc.Ii poti spune ca ai stat si ai analizat situatia si ti-ai dat seama ca numai merge nimic intre voi si decat sa continuati si sa fie iar asa mai bine va despartiti.Ii spui ca nu ar trebui sa se supere pe tine, puteti ramane amici in continuare si ca ar trebui sa iti respecte decizia tahappy
Bafta si gandeste-te bine la ce vrei sa faci pentru a nu regretahappy

3 răspunsuri:
| Aurelian0709 a răspuns:

Voi fetele sunteti ciudate! il iubesti dar vrei sa te desparti de el. greseala este a ta ca este gelos, pentru ca nu sti sa iti castigi increderea si sa il faci sa nu mai fie gelos.
Nu stiu! daca vrei sa te desparti de el fara sa sufere iti trebuie timp, in care sa te racesti de el, sa nu il mai "saruti" fara sa ii mai dai sperante.

| adelaadelaadela a răspuns:

Ori il faci pe el sa se desparta de tine, dar nu cred ca vrei sa ii lasi o impresie proasta... asa ca incearca sa ii explici motivul pentru care vrei sa te desparti de el, dar gandeste-te de mai multe ori inaine sa ii dai papucii... succesbig grin

| nikname a răspuns:

Pai daca il iubesti cu adevarat nu te gandesti ca o sa iti fie greu fara el? analizeaza mai bine situatia si pana la urma gelozia apare atunci cand iubesti prea mult pe cineva si nu vrei sa pierzi pe persoana care iti e aproape...bafta!