| gabi_2891 a întrebat:

Cum poti sa treci peste o despartire in care tu ai fost foarte implicat? si ai impresia ca tot orizontul sa sfarsit? si ca nimic pe lume nu mai conteaza.

5 răspunsuri:
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Atata timp cat iti vei alimenta sufletul cu amintirile trecutului vei avea de suferit.
Am trecut si eu printr-o cruda si crunta dezamagire in dragoste care inca mai exista.
Iti doresc ca ziua de maine sa te gaseasca plin de viata.Ruga ta catre Dumnezeu sa-ti aduca soare in viata si atunci cand nu mai poti nu ezita sa plangi, doar asa iti vei descarca amaraciunea si oful.
Timpul este cel mai bun medicament.Nimeni nu merita sa sufere din cauza unora care nu stiiu decat sa ranesca un suflet curat.
Si cata suferinta poate crea o persoana si totodata o iubire care candva a fost minunata.
Iti doresc tot binele din lume, capu' sus!

| bblock69 a răspuns:

Tot ce simti tu acum se va rezolva in timp.
Timpul le rezolva pe toate!
Acum banuiesc ca abia v-ati despartit...
Imi pare rau pentru tine, pentru ca suferi dar trebuie sa gandesti pozitiv: nu a fost sa fie, nu a fost persoana potrivita pentru tine!
Vei vedea, dragostea va veni si vei fi din nou fericit!
Noua dragoste te va face sa o uiti pe cea veche, te va face sa uiti ceea ce te framanta acum, durerea care, cu timpul, va disparea!
Fii puternic si nu uita ca toti cei de aici, de pe TPU suntem laturi de tine!
Curaj si multa multa gandire pozitiva!

| Anna_5295 a răspuns:

Off...stiu cum e sad! 1 fa-ti multi prieteni, 2 nu asculta muzica trista, 3 povesteste cuiva de incredere tot ce ai pe suflet, 4 daca te gandesti la trecut spune-ti in gandul tau:" NU M-A MERITAT SI POT SA TREC MAI DEPARTE!", 5 nu te duce in locurile pe care le freventai cu fosta, 6 FFF IMPORTANT: NU MAI LUA LEGATURA CU EA! MULT SUCCES!

| incandescentul a răspuns:

Nu stiu ce sa zic rolling on the floor))) dar am avut multe despartiri dar eu in schimb m-am simtit mai bine dupa aceea tongue

| gabi_2891 explică:

Imi plac raspunsurile voastre...multumesc

Întrebări similare