Daca o cunosti, pastreaz-o. e ceva care nu merita sa o faci sa sufere. iar daca nu o cunosti asteapt-o nu o cauta. oricum o vei simti.
Iubirea nu se descrie...ci doar se simte... o emotie puternica cand vorbesti cu persoana iubita, sau o vezi... cel care spune mai mult in cuvinte ca t iubeste nu stie ce-i aia iubire...pentru ca iubirea nu se spune ci se simte...
"
Iubirea e ce poti sa dai,
Ce-astepti in schimb e lacomie,
Cand dai, iti strangi comori in Rai
Iar viata ta-i o poezie."
din "Definitia iubirii" – Petru Dugulescu, vol. Apus de Mileniu
Nu prea ai cum so descri...mai mult o simti. dar in cel mai vechi termen este unirea cea ce formeaza o familie. dragostea si respectul
Parerea mea e ca nu prea se poate descrie in multe cuvinte... e ceva foarte frumos...atunci cand iubesti si esti iubit.radiezi de fericire.mai mult se simte![]()
Iubirea este ceea ce ne deosebeste de animale.
iubirea este sentimentul aparte al vietii, fara de care nu ai putea sa traiesti. Oricat de posac si singuratic ot iubesti pe cineva...fie mama, frate, prieten/a, iubit, animale, Dumnezeu!
iubirea este in primul rand oportunitatea cu care suntem insusiti, ca un dar divin... poti sa plangi, sa suferi dar odata ce ai un lucru "intiparit" in inima ta...nu mai poti sa-l scoti
Iubeste cat mai poti! Iubeste non-stop! Iubeste si vei fi Iubit!
acesta este adevaratul sens al iubirii ![]()
p. s. daca ai fi dat bacu' i ai fi scris ce ti-am zis eu...il luai![]()
xoxoo, mary ![]()
Eu cred ca iubirea nu se poate exprima in cuvinte... ea e cel mai de pret lucru al lumii, sau ar trebui sa fie... fara iubire nu se poate face nimic.
Iubirea e cea mai mare mizerie de sentiment uman care te face slab, te face sa suferi si din cauza careia unele persoane mai bolnave cu gandu' din mintea capului, isi iau viata dezamagiti ca n-a fost sa fie. Cum le spuneam si eu fostelor care si-au batut joc de sentimentele mele, "De mult ce te iubesc, pentru tine as fi in stare sa ma arunc in spatele trenului ...si sa ma ridic repede ca sa nu dea inapoi."
De acord cu citatul postat de maktub