| happiest a întrebat:

Cum sa aflu daca ma iubeste sau se joaca?

74 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa-l intrebi e jignitor pentru tine ca fata ca sa intrebi, nu mi se pare o idee prea buna eu zic sa-i observi comportamentul si daca plecati undeva vezi daca iti da atentie.bug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ardei o tigaie in cap si gata afara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l si daca iti spune nu sau da este tot lucruacela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-l pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sta linga tine si mereu te intreaba unde te duci si diferite fleacuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Punel la o incercare grea

| inuta a răspuns:

Cum pot afla numele persoanei care ma iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emiloa

| iulianapusii a răspuns:

Da km asa este nu prea imi spune des ca ma iubeste, dar imi arata se poarta frumos cu mine si ma respecta, eu ii mai spune-am sa-mi zic asa te iubesc si imi zicea ca el nu spune la comanda, doar cand simte si asa este un te iubesc si niste cuv frumoase la momentul potrivit sunt super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubeste va face asa ca sa fii al lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o! Vezi cum iti spune daca spune direct ca to iubeste atunci nu te iubeste daca iti spune balbainduse sau pe ocolite atunxi te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mereu iti spune ca te vrea sau vrea sa aiba relatii cu tine atunci profita dar daca a spus vreo data ca te vede mama copiilor sai atunci gata esti aleasa lui si te iubeste nespus de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema.sunt cu o tipa de 2 luni jumate si ma tot pune pe ganduri. mi-a grejit o data, am iertat.noi pana atunci numa pe mess ne auzeam si la tel. dar aqu vreo cateva zile a zis ca ma iubeste si numai vrea sa fim imp pentru ca numai poate suporta distanta... dar cu toate astea am fost la ea si mi-a sarit in brate eram cat pe aci sa cad jos...era agitata nu-i venea sa creada ca sunt langa ea. dar cu toate astea azi abya daca imi rasp la tel.si simt ceva neinregula cu ea. puteti sa-mi da-ti un rasp dupa toate astea? si problema e ca o iubesc enorm, simt ca zbor langa ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nul iei direct astepti va mi inprieteniti si intr-o zi ii spui daca te iubeste sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l daca te iubeste naprimuui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda pe mine gagikamea se comporta ciudat dar ma iubeste simt eu asta si mai ales dupa partida de acum 3 zilewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu explici nimic de el/ea nime nu poate sa zica nimic explica si tu mai bine de cat timp santeti impreuna... cum se comporta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.am cunoscut si eu un baiat.si des imi zice ca`s frumoasa si ma iubeste...deja is satulaalaughing. deci nu stiu ce sa zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ajuta si nu rade orceas face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voua fetele numai la sex va e gandul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mereu vb cu tine si se uita mult la tine inceamnca ca te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te iubeste vei simti asta cu inima...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu daca ma iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Resteazal si eu vreau sa aflu daca ma iubeste stiu multe persoane care au aflat ca erau doar minciuni]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scu ze dar n-am nici un raspuns

| DianaG87 a răspuns:

Se observa foarte bine din comportarile Lui, daca te iubeste sau se joaca... doar daca VREAI sa observi!

Întrebări similare
Întrebări recente