Sunt multe metode pentru ai arata!
Poti sa o inviti intr-un local romantic ...bine,depinde si ce varsta ai
.
Prin fapte, de asemenea. Cumparai un trandafir
.
Iesiti des in oras sau la o plimabre.
Aratai si prin cuvinte. Un cuvant poate valora mai mult decat iti poti imagina!
>; d
Ce parte din "discret" nu intelegeti?![]()
Pai eu una imi dau seama daca un baiat ma place dupa felul in care ma priveste, dupa felul in care zambeste prin gesturi marunte... daca o cunosti si mai vorbiti din cand in cand trateaz`o in mod diferit fata de celelalte ajut`o in anumite chestii, vorbeste cu ea despre orice subiect asta conteaza cel mai putin asta o va pune pe ganduri.
Daca nu o cunosti nu iti ramane decat farmecul... un zambet dulce si o privire gen..."vreau sa te iau acasa" rezolva problema![]()
Bafta:*
Trimite-i un mesaj atunci cand se asteapta mai putin cu "te iubesc." si atat nu mai scrii nimic, fa-i cate un compliment din cand in cand, sunt multe chestii. Fii si tu inventiv si mai fa-i cate o surpriza sa stie ca o apreciezi si o iubesti.
Poi...sa nu fii prea insistent.
Mie nu`mi place ca un baiat sa`mi spuna "Te iubesc" vreau sa`mi demonstreze.
sa-i arati ca o iubesti in mod discret fa`i un cadou fara un motiv anume.
Te uiti la ea mai mult timp, ii zambesti usor dar ai grija nu o sufoca daca ea nu da semne ca te-ar placea inseamna ca nu o o intereseaza las-o sa se gandeasca. poti de asemenea sa-i faci complimente subtile. si apoi o sa vina totul de la sine
sper ca te-am ajutat, bye bye
Pt inceput o poti invita sa iesiti undeva, la o plimbare, la o prajitura, etc..., apoi sa o conduci acasa, a doua intalnire poate fii in parc, noi fetele nu avem nevoie sa fim invitate prin locuri sofisticate, nu neaparat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o duci la biliard, o poti surprinde cu o floare, iar la a treia intalnire ii poti marturisi sentimentele tale pentru ea. Oricum si daca te refuza, nu ai nimic de pierdut!![]()
Succes!
Neah.nu e genul cu trandafiri.si chesti
. eu zic sa-i iei apararea ori de cate ori este atacata pe la sc.pe afara.si isi va da ea seama
Eu as fi impresionata :d Daca ai veni cu un buchet de flori. Sau un trandafir
. Sa te comporti frumos. Sa ii iei apararea ori de cate ori este atacata. Sa'i spui macar odata pe zi "te iubec " :X
Anonimboy111 întreabă: