pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine
Uite cateva sfaturi:
1. Privestel fix in ochi
2. Zambestei ( poti sa ai faci cu ochiul)
3. Flateazal (fai un compliment)
4. Treci pe langa el si ai spui "Buna!"
5. Apropriete de el
6. Cum prinzi momentul dau un pupic dulce( vezi sa ai ramana urmele buzelor tale)
! Fii atenta sa nu aiba prietena
Pai sp ca il placi pe mess sau cand sunteti singuri ca il placi si intreaba-l daca te place si el si daca sp ca da o sa fiti im dar daca sp ca nu t place nu mai iti irosi timpul p degeaba asa ca succes keao keao pupici pupici dulki dulki
Pai conteaza mult daca te place si el fi increzatoare in fortele propri si spune-i-o daca nu fii calma no sa se intample nimic
Fetita si eu am fost in aceeasi situatie.
Dar daca si el te place nu este nevoie sa-l intrebi.
Si acum o sa zici:Cum adica?
Pai uite asa.
faci pe fiecare deget chestia asa(de ex:o silaba pe fiecare deget.
Si faci asa:a b c d(aici cate o litera pe fiecare deget)
m-am batut cu Jantone Jantone mi-a tras un pumn de m-a aruncat in drum mama plaonge tata plange Viorica varsa sange zi un nume de baiat care t-ea salvat(aci zici numele baiatului de care-ti place si faci pe fiecare deget cate o litera)daca acest baiat te va iubi acest deget va trosni.Eu as vrea si fundita.(asta nu face parte din poezie.
Ignora`l
la mine merge
dar in nici un caz sa nu-i spui cal iubesti el daca va auzi de la tine cal iubesti se va folosi si cu siguranta se va lauda la toata gasca lui
sa nu faci niciodata tu primul pas lasa-l el sa faca
Pfff..este cam greu de dat un raspuns pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie si am incercat sa vorbesc cu el pe messenger de fiecae daa cand este on si are sif acebook si acolo am incercat dar nu stiu de ce imi este indiferent desi stie ca imi place de el a incercat sa intru in vorba cu el dar nimic
nici eu nu stiu ce sa fac
Nu mai fa nimic pentru ca si eu am aceeasi problema dragosteacu forta nu se tine
Nu iti mai face prieten pentru ca daca ti la el si te inseala o sa suferi foarte tare acum e trebuie ta daca vrei sa ai
Pai si eu acum trec exact prin aceaiasi situatie plac un baiat mai mare decat mine cu 4 ani si jumatate eu am aproape 15 iar el aproape 20. i-am zis ca il plac el mi-a zis acelasi lucru la o petrecere ne-am sarutat si a fost frumos.insa a doua zi amandoi am constientizat ca nu va merge intre noi si el a zis ca tine prea mult la mine ca sa ma dezamageasca si mai bine sufar acum putin decat mai tarziu inzecit.inca imi place de el desi am prieten.incerc in fiecare zi sa il uit dar nu reusesc in schimb am ramas buni prieteni... Dragoste cu sila nu se poate dar poate o sa am si eu noroc mai tarziu.
Pai sa zic a fost o zii de scoala pentru mine si prietena mea Adina. si am fost la scoala (aveam 9 ani) pe clasa-a 3 si am invatat.In ora de matematica am tot vorbit cu Adina si Andrei cu Cipri din spatele nostru.bun atunci domnu profesor ma mutat cu Andrei in banca atunci mai uitat la el.1 min.si am simtit ceva pentru el.A 2 zi am venit la scoala si l-am intrebat lucruri. Apoi am pus o prietena sa il intrebe pe andrei de cine ii place din clasa.El a zis ca de nimeni.Dar stai putin, el a mintit.l-am intrebat pe Cipri.Atunci Andrei a spus catre cipri de Eva adica de mine.a 3 zii cipri mi-a spus adevarul.Si l-am vazut odata cum a intrat pe usa in clasa si i-am spes k ca imi place de el si ce sa vezi.Si lui i-a placut de mine cu adevarat si de atunci ne-am tinut de mana.etc.
App. si eu plac pe cinevaa foartee mult. Darr luii i place de cea mai buna prietena a mea . Asta ee
App tu incearca. si afla daca si el te place
Succes:*
In problema asta sunt si eu dc e baiatul asta drgutz la scoala si imi plk mult de el am incekat toate variantele dar cum oare sa imi dau seama ca ma plke suntem prieteni dar vreau sa stiu daca ma plke ca sa numai sufar in tacere of firar ajutati-ma TPU va rog din adancul sufletului meu
Am un sfat.Eu va voi spune pe nume...mie imi place de un baiat alex, care am observat ca in fiecare minut se uita la mine.cand l-am intrebat fata in fata a tacut si a plecat.el stie ca eu il plac.de fiecare data cand l-am intrebat ceva pe mess(mesaj) nu mi-a raspuns...trebuie sa ma ingrijorez? va rog, help me!
Serios? Eu il visez chiar de 2 ori pe saptamana, si. il plac.
Stiu ca e greu.dar e bine sa-l eviti cateva zile.2-3.Isi va da seama ca nu esti prin preajma si ii va fi dor de tine. Apoi du-l in eroare.Il saluti.te uiti putin la el,ii zambesti, apoi nu-l bagi in seama, si tot asa.In cele din urma el va veni singur la tine.Ai incredere in mine.va functiona si te vei simti bine.Bafta!
Dupa cum se compoarta cu tine! eu mi-am dat seama dupa cum se comporta imi spunea frumoaso, gagico si imi dadea multe semne de dragoste! pana cand i-am spus"recunoaste ca ma placi!" si el a spus recunosc! si de atunci suntem impreuna! pe 6 mai implinesc 3 ani de cand sunt cu el! deci vezii cum e comportamentul cu tine!
Da il plac... si il visez... nici nu pot durmii din cauza lui. si el se uita la mine. si cand ma uit eu la el. se uita in alta. parte. c ce sa cred?
Pai poti pur si simplu sa incerci sa te schimibi dar mai bine fi tu insuti si incarca mereu cand esti inprajma lui sa vb cu el sa razi la orice gluma de al lui incarca sa fi un prietenul lui mai buna
Si eu ma confrunt cu aceiasi problema si nu stiu ce sa fac am incercat sa ma bag cu el in seama dar parca nici nu exist dar in realitate am nevoie de o schimbare de looc
Am nevoie de mai mult am incercat tot ce ai spus dar nu sunt sigura cai place de mine
Si eu sant in aceeasi situatie... il iubesc enorm...:X si cred ca si el ma place da nu pre imi da atentie si eu cred ca ar trebui sa nu mai fi copilaroasa (daca esti) sa te comporti mult mai matur sper sa mearga:*
Uite ce trebuie sa faci: intrebi prietenii lui daca ii place de tine. daca vrei spune-le sa ii spuna baiatului care ii placi ca il placi.imbracate frumos, maciazate putin, imprietenestete cu el si cel mai important: uitate in ochii lui si isi va da seama ca il placi, dai si un pupic * promit ca va merge :* succes tuturor
HaruhiFujioka întreabă:
farcry444 întreabă: