Ai incredere in tine, in deciziile pe care le iei si fii mandra de tine.Si daca zic ceva zici si tu ca ei si faci ca tine.Mult succes si fi tare
Gaseste altceva mai bun de facut decat sa pleci urechea la binevoitorii din jurul tau.De ce conteaza atat e mult parerea lor? Nu ai incredere in tine? Tu stii cine esti, ce esti si ce poti sa faci.incearca sa faci ceva util pentru tine, pentru viitorul tau si lasa-i sa vorbeasca, vor vorbi si daca faci bine si daca faci rau chiar si daca nu faci nimic
Parerea lor sa fie mereu egala cu 0 pentru tine altfel iti va creste neincrederea in fortele proprii.
Hai sa iti spun din propria experienta: trebuie sa fi mandra de tine, sigura pe tine si multumita de ceea ce faci, diplomata si sa ia incredere in tine. nu este rau sa te intereseze dar vezi tu ca omul care iti vrea raul niciodata nu e de acord cu tine si gaseste motive rele la adresa ta.eu te mai sfatuiesc sa nu iti mai pese pentru ca lor nu le pasa de suferintele si grijile tale. ltai linistita vorbe vor fii mereu indiferent ce ai face!
Gandeste-te ca nimeni nu este perfect si nu poti niciodata pe placul tuturor ai incredere in tine si lasa deoparte prejudecatile iti va fi mult mai bine gandeste-te ca pers ta este unica si lumea te va accepta asa cum esti nu cum ar vrea unii sa fii
Indiferenta e cel mai indikt lucru pe care poti sa-l faci.si pe mine ma deranjau cu mult timp in urma, dar acum ma distreaza si fac in asa fel sa para k este adevarat ce spune lumea, dar din moment ce eu stiu ca nu sunt adevarate nu mi mai pasa. o data mi s-a intamplat ca o noua cunostinta de-a mea sa creada ca sunt betiva, faceam glume pe seama bauturi si ea a luat-o d buna, stii cat ne am distrat pe tema asta cu prietenele mele? asa ca fi indiferenta
Intrebarea descopera vulnerabilitatea ta:te intereseaza si conteaza ce spun altii fiindca nu esti sigura pe tine. Sfatul meu e sa te privesti cu mai multa atentie, sa-ti descoperi calitatile, si nu te lasa descumpanita de spusele altora.Nu spun ca nu ar conta parerea unora din jurul tau. dAR CONTEAZA DOAR PAREREA ACELOR CARE TE IUBESC SI ITI VOR bineLE.Trebuie a inveti sa cunosti oamenii si pentru asta nu-ti trebuie nicio scoala, instinctul singur iti va spune...caci nu ma indoiesc :cand auzi spusele unei anume pr=ersoane stii din prima clipa daca e bine- sau rauvoitoare...Esti mai buna decat multi altii dar trebuie sa si crezi asta...Numai bine.
In viata ta de zi cu zi, trebuie sa ai un comportament adecvat, dar in primul rand pentru tine ca om, nu pentru lumea din jurul tau.Eu stiu ca traim intr-o societate in care aparentele trebuie sa fie bune, iar impresia lumii conteaza, dar incerca sa te simti bine in pielea ta si sa fii multumita de faptele tale.Gandeste-te! Crezi ca te-ar ajuta cu ceva daca lumea ar crede despre tine ca esti o fericita si ar vorbi cu invidie despre bucuria ta, iar tu sa fii trisnta in interiorul tau? Sau de ce sa te afecteze ca ceilalti cred nu stiu ce depre tine, iar tu esti in viata ta particulara o cu totul alta persoana, care se bucura de viata ei linistita? ...Criticile oamenilor nu trebuie sa te doara, trebuie sa te intareasca, sa te ambitioneze si chiar sa iti dea satisfactie.Implanteaza-ti in creier ca nu sunt decat niste invidiosi care vor sa te vada la pamant.
Sa nu le dai importanta.mai bine fa-te ca nici macar nu ai vezi, si asta o sa-i doara o sa vezi tu
Cea mai buna solutie este INDIFERENTA.nu trebuie sa-ti pese ce cr5ed altii despre tine.si in primul rand nu te arata cand esti ranita de vorbele lor.sunt multi oameni rai pe care nu ii poti schimba. e ceva de genul."1000 de ochi impotriva ta dau totul pentru un moment in care te-ar vedea rapusa la pamant."nu te lasa sa iti faca rau sau comentariile lor sa te afecteze.fii puternica tu stii ca poti trece peste asta. ce conteaza ce cred ei atat timp cat tie iti este bine asa cum ehsti sau intr-o anumita situatie? nu mai baga in seama comentariile rautacioase si incearca sa nu ai incredere in oricine.ai grije ca multi se dau prieteni q tine pe fata si iti vorbesc frumos dar la spate nu stiu cum sa te mai scoata shifonata.ai grije si la rude chiar.am patit o situatie km penibila. vb din proprie experienta...ai incredere in tine.fiindca Dumnezeue ste tot timpul q tine. El nu te va lasa niciodata singura ca te iubeste si iubeste oamenii dreptzi. le va intarii pashii si nu ii va lasa pe nimeni sa te puna la pamant.pe dusmanii tai ii va clatina.nu-ti pierde credinta
>
Uite care e treaba.totul in viata ta tine de tine. Nu vei fi niciodata "ei" si ei nu vor fi niciodata tu! Fiecare om este special in felul lui. Daca tu vrei sa-ti petreci viata traind dupa ce vor ei este iar decizia ta. Dar sa stii ca mereu vor exista persoane care sa nu te placa sau sa te placa.Totul tine de atitudinea ta. Fi tu insati pentru ca viata e prea scurta sa fi altcineva.
Sincera sa fiu, intrebarea ta este si intrebarea mea am citit si eu toate raspunsurile foarte dragut din partea acestor oameni ca nu raman indiferenti la intrebarea ta, si vad ca sunt numai lucuri minunate de incurajare spuse din suflet.Si totusi sunt doar cuvinte...caci a trece peste ceea ce spun gurile rele este minunat... dar de unde iei atata putere cand vezi ca stiindu-te la pamant ti-ar mai da o lovitura? da stiu:hranindu-te cu visurile tale asa ar trebui, dar lupta nu se da cu ceilalti, ci cu noi, si pentru ca toate aceste cuvinte sa nu ramana doar cuvinte, iti trebuie intelepciune si putere si aceastea se obtin cu timpul asa ca atunci cand esti tanar trebuie sa treci si prin asta. daca rezisti, ai castigat razboiul.sincer eu inca ma lupt cu asta, stiu ca am puterea de a trece peste asta! si daca la varsta adolescentei, reuseste cineva sa treaca peste asta fara sa sufere macar odata, felicitari din partea mea, tocmai a castigat un fan! aaa si iata si niste motto-uri care cred eu ca se potrivesc:curajul inseamna sa fii singurul care stie ca ti-e frica.nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra.
PedoBarbie întreabă: