| andrada17ani a întrebat:

Cum sa il fac gelos? de cateva zile se poarta cam rece cu mine dar tot zice ca ma iubeste cum sa il fac gelos

Răspuns Câştigător
| Dina10 a răspuns:

Cea mai sigura metoda este sa fi si tu rece cu el si sa pari visatoare, ca si cum te-ai gandi la altceva sau ai avea alte preocupari. Nu te mai arata atat de interesata de el si poate atunci se va schimba roata.
Ai putea sa si vorbesti cu el, poate are o problema si ii este greu sa se destainuie.

16 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Incearca sa-l seduci in vreun fel sau fa-l si tu gelos, dar eu zic mai bine sa il intrebi ce se intampla de este asa de rece cu tine, atata timp cat zice ca te iubeste, poate trece printr-o perioada cand totul ii se pare plictisit.Asa ca stati de vorba si spune-i daca poate sa isi schimbe atitudinea fata de tine ca sa nu mai fie nevoie sa faci tu ceva pentru a-l face gelos,dar mai ales sa nu se inrautateasca lucrurile intre voi. Facandu-l gelos s-ar putea sa fie o greseala, daca el o sa o ia in serios?
Eu zic ca intr-o relatie, discutia ii ceva de baza, asa ca insista sa vezi ce se intampla, pana sa nu faci vreun pas gresitwinking

| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te comporti si tu la fel sa vada ce,, bine,, te poti simti

suntserios
| suntserios a răspuns:

In loc sa discuti cu el sa il intrebi problema vrei sa il faci gelos? poate iti da papucii

| Vix999 a răspuns (pentru suntserios):

Deh...logica asta. happy

| MioaraParalescu a răspuns:

Fa sex cu altu, o sa fie super gelos.
Garantat!

| ORDKEO a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Adica il ia de mana pe tipu pe care vrea sa-l faca gelos si il duce undeva unde face... cu altu? n-am inteles, ce raspuns i-ai dat.

| MioaraParalescu a răspuns (pentru ORDKEO):

Da il ia de mina pe ala care vrea sa il faca gelos si il pune sa priveasca cum face sex cu altu si asa o sa il faca gelos 100%.
Te-am lamurit?laughing

| andrada17ani explică (pentru MioaraParalescu):

Debia daca facem noi doi sex impreuna dar sa ma mai culc cu altul rolling on the floor))

| ORDKEO a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Aha...

| MioaraParalescu a răspuns (pentru andrada17ani):

Andrara,draga mea eu zic sa iti gasesti altul.
Daca te-ar iubi cu adevarat nu te-ar lasa nici sa respiri laughing
''De abia faceti sex voi doi''?
Nu te supara pe mine dar cred ca e ceva in neregula cu baiatul ala.

| Azµre a răspuns:

Nu, nu e frumos, vorbește mai bine cu el decât să faci așa.

| TheAce a răspuns:

Daca iti doresti sa il faci gelos atunci el nu te merita si merita ceva mai bun. O relatie se bazeaza pe respect mutual nu pe neincredere si dezbinare. Tine minte asta.

| ema_2625 a răspuns:

Cel mai bine este sa ii spui in fata ce observi la el si sa ii dai la ureche ca asa cum se poarte el asa poti fi si tu daca vrei.

| ORDKEO a răspuns:

Fii si tu rece cu el, adica nu il baga in seama, nu te uita le el, incearca sa pari ocupata si nu ai timp de el, asta ar fi o metoda.sunt mai multe...

| Sultan a răspuns:

Nu il fa gelos. ai putea iesi cu altul daca vrei neaparat si asigura-te ca el stie.

| vladutGAMER a răspuns:

Daca vrei sa il faci gelos,:prefate ca vorbesti la telefon cu alt cineva, sau nu il mai baga in seama